26 / 04 / 2024

GölMahal Villaları dekorasyon

GölMahal Villaları dekorasyon

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Göl Mahal Villaları, sahiplerine iç dekorasyonu yapılmış şekilde teslim ediliyor. GölMahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor.

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

Gürgan Villaları'nda satışlar başladı. Andema Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede, deniz manzaralı müstakil villalar yer alıyor. Peki Gürgan Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gülek ve Sedat Gülek ortaklığında kuruldu.

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile MEtin Günyol tarafından kuruldu.

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Payitaht Hurma Gıda Pazarlama Dekorasyon İnşaat Emlak İth.İhr. San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Payitaht Hurma Gıda Pazarlama Dekorasyon İnşaat Emlak İth.İhr. San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi Fatih'te 1 milyon TL sermaye  bedeli ile Ersin Gedik tarafından açıldı.

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından kuruldu. 

Güneş Parkecilik Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Parkecilik Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Güneş tarafından kuruldu. 

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Güner tarafından kuruldu. 

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

EvimiTasarla ile Sevgililer Günü'nde dekorasyon sürprizi yapın!

14 Şubat Sevgililer Günü'nde partnerinize özel bir sürpriz yapmak istiyorsanız EvimiTasarla'yı mutlaka inceleyin...

Kuğu Gölü Villaları ısınmada ezber bozuyor!

Gölbaşı'nda yer alan Kuğu Gölü Villaları’nın sakinleri, projenin özel ısınma sistemi sayesinde sadece 200 metrekarelik evin ısınma bedelini ödeyecek.

GölMahal Villaları dekorasyon Haberi

GölMahal Villaları dekorasyon

“Natamam değil tastamam” sloganıyla hayata geçirilen Gölmahal Villaları’nda tüketicilere 3 tip dekorasyon alternatifi sunuluyor. Dünyanın önde gelen markalarının kullanıldığı villalarda, tüketiciler hayat tarzlarına en uygun olan dekorasyonu seçip, villalarını eşyalarıyla birlikte teslim alabiliyor. 


GölMahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor. Dört mevsim yaşanılabilen Villalar, büyük bahçeleri ve her eve ait müstakil havuzları ile sakinlerine konforlu bir yaşam sunarken, göl manzaralı muhteşem konumları ve farklı mimarileriyle de dikkat çekiyor. Türkiye’nin ödüllü mimarları Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından titizlikle tasarlanan GölMahal Villaları, doğaya saygılı duruşu ile de fark yaratıyor.


Güneş panelleri ile GölMahal kendi elektriğini kendisi üretiyor. Bu elektrik sosyal tesislerde ve ortak alanlarda kullanılarak aidatları önemli oranda minimize edecek. Sıcak su da her villada bulunan güneş enerjisi...