25 / 04 / 2024

GölMahal Villaları iç dekorasyon

GölMahal Villaları iç dekorasyon

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen Göl Mahal Villaları, sahiplerine iç dekorasyonu yapılmış şekilde teslim ediliyor. GölMahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor.

Kuğu Gölü Villaları ısınmada ezber bozuyor!

Gölbaşı'nda yer alan Kuğu Gölü Villaları’nın sakinleri, projenin özel ısınma sistemi sayesinde sadece 200 metrekarelik evin ısınma bedelini ödeyecek.

Kuğu Gölü Villaları’nda yüzde 18 KDV bizden kampanyası!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları’nda, “yüzde 18 KDV bizden” kampanyası başlatıldı. Yılbaşına özel başlayan kampanyanın kısa bir süre için geçerli olacak..

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun güzergahı değişiyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'nın güzergahı değişiyor. 12 duraktan olan metro hattına ek durak ekleniyor. Peki ek durak çalışmaları ne durumda?

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

Kuğu Gölü Villaları Gölbaşı fiyat listesi!

Toplam 35 adet villadan meydana gelen Kuğu Gölü Villaları KLC İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Kuğu Gölü Villaları Gölbaşı fiyat listesi...

Kuğu Gölü Villaları'nda 1.3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Kuğu Gölü Villaları projesinde toplamda 35 adet villa bulunuyor. Kuğu Gölü Villaları'nda 1 milyon 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

Kuğu Gölü Villaları 2018 sonunda teslim!

KLC Yapı’nın hayata geçirdiği Kuğu Gölü Villaları’nın 2018 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları'na doktorlardan talep yağdı!

KLC İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları'na doktorlardan talep yağdı. Projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Ersin Gören hayvanlar için lüks sitedeki evini satıp kiraya çıktı!

Edirneli hayvansever Ersin Gören, ilgilendiği sokak hayvanlarını için lüks sitedeki evini satıp bahçeli bir eve taşındı.

Trabzon Gülcemal Projesi için anket!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi için yeni bir anket çalışması başlattı. Gerçekleştirilen ankette, vatandaşlara sahil alanında neleri görmek istedikleri soruluyor.

TSKB GYO'da görev değişikliği!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO görev değişikliği bildirisini yayınladı.

GölMahal Villaları iç dekorasyon Haberi

GölMahal Villaları iç dekorasyon

“Natamam değil tastamam” sloganıyla hayata geçirilen Gölmahal Villaları’nda tüketicilere 3 tip dekorasyon alternatifi sunuluyor. Dünyanın önde gelen markalarının kullanıldığı villalarda, tüketiciler hayat tarzlarına en uygun olan dekorasyonu seçip, villalarını eşyalarıyla birlikte teslim alabiliyor. 


GölMahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor. Dört mevsim yaşanılabilen Villalar, büyük bahçeleri ve her eve ait müstakil havuzları ile sakinlerine konforlu bir yaşam sunarken, göl manzaralı muhteşem konumları ve farklı mimarileriyle de dikkat çekiyor. Türkiye’nin ödüllü mimarları Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından titizlikle tasarlanan GölMahal Villaları, doğaya saygılı duruşu ile de fark yaratıyor.


Güneş panelleri ile GölMahal kendi elektriğini kendisi üretiyor. Bu elektrik sosyal tesislerde ve ortak alanlarda kullanılarak aidatları önemli oranda minimize edecek. Sıcak su da her villada bulunan güneş enerjisi...