29 / 03 / 2024

Göögle İstanbul Turizm kimin

Göögle İstanbul Turizm kimin

Göögle İstanbul Turizm ve Seyahat Acenteliği İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed T. Mohammad Dawada tarafından kuruldu...

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sarıkaya tarafından kuruldu.

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Elmaskaya İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Elmaskaya İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Adsiz tarafından kuruldu.

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kağıthane'de Metin Işık tarafından kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Efe Emirhan Demir ve Ekrem Duvar ortaklığında kuruldu.

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Göögle İstanbul Turizm kimin Haberi

Göögle İstanbul Turizm kimin

Göögle İstanbul Turizm ve Seyahat Acenteliği İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed T. Mohammad Dawada tarafından kuruldu.

Göögle İstanbul Turizm ve Seyahat Acenteliği İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları...