29 / 03 / 2024

Gözde grubu İzmir Çiğli projesi

Gözde grubu İzmir Çiğli projesi

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 291 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Gözde Grubu, İzmir Çiğli'de 291 yeni konut inşa edecek. Proje 96 milyon 906 bin 993 TL'ye mal olacak.

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

Şehirlerin en gözde konut lokasyonları!

Türkiye'nin mega illeri olan İstanbul, Ankara ve İzmir'deki en gözde konut bölgeleri sizleri için araştırıldı. İşte il il en pahalı konutların olduğu ilçeler...

Türkiye yabancı gayrimenkul yatırımları için gözde ülke!

TÜİK 2019 Mart konut satış istatistiklerini değerlendiren Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Türkiye yabancı yatırımcılar için gözde bir ülke olmaya devam ediyor. Yabancılar hem oturmak hem de yatırım için ülkemizden ev almaya devam ediyor." dedi...

Üç büyük şehrin en gözde konut ve iş yeri lokasyonları!

3 büyük ildeki en gözde konut ve iş yeri bölgeleri araştırmasına göre konut ve iş yerinde İstanbul’da Beşiktaş, Ankara’da Çankaya, İzmir’de ise Çeşme öne çıkıyor...

MyWay Wins Blue’da yüzde 10 peşin kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, banka faiz oranlarının yükseldiği, konut edinmenin zorlaştığı şu günlerde satışları hızlandırmak için özel bir kampanya başladı. 

Gözde grubu İzmir Çiğli projesi Haberi

Gözde grubu İzmir Çiğli projesi

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla..

1- Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede inşa ediliyor?

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi İzmir İli, Çiğli İlçesi, Harmandalı Mahallesi, tapunun 2305 Ada, 3 nolu parsel üzerinde inşa edilecek. 

2- Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi hangi şirket tarafından inşa ediliyor? 

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi Gözde Grubu tarafından hayata geçiriliyor. 

3- Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin maliyeti ne kadar? 

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin maliyeti 96 milyon 906 bin 993 TL olarak belirlendi. 

4- Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin inşaat alanı kaç metrekare? 

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin inşaat alanı 53 bin 325 metrekare. 

5- Gözde Grubu İzmir Çiğli...