25 / 04 / 2024

Grundig tıraş makineleri

Grundig tıraş makineleri

Elektrikli kişisel bakım ürünleri, hem zaman hem de pratiklik açısından oldukça yaygın olarak kullanılan cihazlar arasında. Grundig markasına ait tüm kişisel bakım ürünleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Murat Kurum: 2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şimdi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve "2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şidmi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta" dedi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

Ünlü ekonomistten, saç tıraşından enflasyon hesabı!

Dolar ve altının yükselişi devam ederken, çarşı pazardaki zamların da sonu gelmiyor. Giderek artan fiyatlara dikkat çekmek isteyen ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez reel enflasyonu anlatmak için saç tıraşı hesabı yaptı.

Deprem uzmanından Marmara depremi uyarısı! Türkiye'deki depremler domino taşı gibi sıra sıra gidiyor!

Deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen depremin Marmara fay hattını rahatlatmadığını belirterek, Türkiye'deki depremlerin domino taşı gibi sıra sıra gittiğini açıkladı.

Büyük Marmara depremine karşı camilerde deprem düzenlemesi: 25 metrenin üzerindeki minareler tıraşlanıyor

Marmara'da beklenen büyük depreme karşı önlemler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından alınan kararla cami minarelerinin depreme karşı dayanıklı hale getirilecek. 

Yeni DS 9 OPÉRA E-TENSE 250 Türkiye'de! İşte fiyatı

DS Automobiles'in premium sedan segmentindeki yeni modeli DS 9 OPÉRA E-TENSE 250 Türkiye'de satışa çıkarıldı. İşte DS 9 OPÉRA E-TENSE 250'nin satış fiyatı ve özellikleri...

CarrefourSA’da Philips tıraş makinesi 555 TL’ye Fantom elektrikli süpürge 1.599 TL’ye, Arzum ütü 649 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da 14 Eylül’e kadar hemen her alandaki ürünlere indirim geldi. Carrefour’da 7 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine Philips tıraş makinesi 555 TL’ye Fantom elektrikli süpürge 1.599 TL’ye, Arzum ütü 649 TL’ye düştü. İşte 7 Eylül 2023 fiyat listesi...

Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini en uygun fiyatla satışa çıkardı!

Kahve tiryakilerine özel üretilen Türk kahvesi makinesi, Grundig imzasıyla ve Trendyol farkıyla satışa sunuldu. Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini resmen dip fiyattan görücüye çıkardı.

Deprem gerçeği unutuldu! İBB’ye yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra İstanbullular büyük korku yaşamış, olası Marmara depremi için de harekete geçmişti. Verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hızlı tarama testlerine günde yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Teknosa’da Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesi hediye!

Teknosa, evine veya işyerine beyaz eşya almak isteyenler için güzel bir kampanya başlattı. Yapılan duyuruya göre, Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesinin hediye edileceği öğrenildi.

Rowenta’nın outlet fırsatını kaçırmayın! İşte outlet kişisel bakım ürünleri ve 3 Nisan 2023 fiyat listesi

Rowenta kişisel bakım ürünlerinde outlet fırsatı sunuyor. Rowenta online alışveriş sitesi outlet kategorisinde tıraş makinesi, saç şekillendirici ve saç düzleştirici modelleri avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Rowenta kablosuz saç düzleştirici ne kadar?

Sanayici şikayetçi! Nakit sıkıntısı büyüyor! Faizler yüzde 35’e tırmanmasına rağmen bankalar kredileri kesti!

Reel sektör nakit darboğazı yaşıyor. Yüzde 35’lere tırmanan kredi faizlerine rağmen krediye erişimde zorlanan işletmeler, şartların böyle devam etmesi halinde pek çok şirketin oyun dışı kalacağına dikkat çekiyor.

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

Grundig tıraş makineleri Haberi

Grundig tıraş makineleri

Kişisel bakım ürünleri, ihtiyaç duyulan bakımı pratik bir şekilde ve hızlıca yapılmasına olanak sağlıyor. Yanımızda taşıyabileceğimiz minimal tasarımları ile her yerde kullanılabilen hayat kolaylaştırıcı bu ürünler, zamandan da tasarruf sağlıyor. Bakımına önem veren ve kuaföre, berbere gitmek için gerekli zamanı bulamayan kullanıcılar, kolaylıkla istedikleri sonuca ulaşabiliyor.

Grundig markası, üretimini yaptığı tüm kategorilerde oldukça başarılı ve tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Kişisel bakım ürünleri de oldukça ilgi çeken marka, geniş ürün yelpazesine sahip. Saç kurutma makinesinden saç düzleştiricilere, saç şekillendiricilerden tıraş setlerine kadar pek çok kategoride ihtiyaca uygun alternatif seçenekleri bulunuyor.

Grundig Kişisel Bakım Ürünleri ve Fiyatları

1. HD 9980 Ionıca Red Saç Kurutma Makinesi- 2.499 TL

2. HD 9980 Ionıca Blue Saç Kurutma Makinesi- 2.499 TL

3. HD 9880 Sensör Saç...