26 / 04 / 2024

grundig ütü

grundig ütü

Arçelik AŞ'nin Grundig, Arçelik ve Beko markalı buharlı el ütüleri, Almanya’nın önde gelen test dergilerinden Alman Haus&Garten tarafından yapılan karşılaştırmalı ürün testlerinde, "Testsieger" ilan edilerek en iyi ürün olarak belirlendi.

Böyle fiyat görülmedi! Grundig GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı!

Beyaz eşya sektörüne yönelik oldukça iddialı ürünler üreten Grundig, sınıfının en iyi ürünlerinden biri olacak bir bulaşık makinesiyle geri döndü. GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesini üreten Grundig, ürüne ilişkin tüm detayları paylaşırken, ürünün fiyatıyla da herkesi şaşırttı.

Turbo özellikli Grundig BL 4781 rendeli el blender seti nerelerde satılıyor? Fiyatı kaç TL?

Yemek yapmayı kolaylaştırmak için el blender seti almak isteyenler için Grundig’ten sevindiren bir haber geldi. Grundig, BL 4781 rendeli el blender setini görücüye çıkardı.

Grundig CM 4020 çay makinesinin fiyatı dibi gördü! En uygun nerede satılıyor?

Grundig, çay tiryakilerine özel ürettiği CM 4020 çay makinesinin fiyatını resmen dibe çekti. Grundig tarafından ürüne ilişkin tüm özellikler paylaşılırken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Grundig VCP 3930 şarjlı dik süpürge ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Küçük ev aletleri konusunda en prestijli üreticilerden Grundig, dik süpürge satın almak isteyenlerin tam aradığı özellikte bir ürünü tanıttı. VCP 3930 şarjlı dik süpürgeyi üreten Grundig, bu ürünün tüm teknik özelliklerini resmi internet sitesinden paylaştı.

Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini en uygun fiyatla satışa çıkardı!

Kahve tiryakilerine özel üretilen Türk kahvesi makinesi, Grundig imzasıyla ve Trendyol farkıyla satışa sunuldu. Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini resmen dip fiyattan görücüye çıkardı.

Grundig GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Grundig, merakla beklenen GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nı piyasaya sürdü. Son teknolojik ürünlerle donattığı buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaşan Grundig, aynı zamanda buzdolabının fiyatını da açıkladı.

Teknosa’da Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesi hediye!

Teknosa, evine veya işyerine beyaz eşya almak isteyenler için güzel bir kampanya başlattı. Yapılan duyuruya göre, Grundig beyaz eşya alana Türk kahvesi makinesinin hediye edileceği öğrenildi.

Grundig VCR 7230 Robot Süpürge fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?

Grundig VCR 7230 Robot Süpürge fiyatları araştırılmaya devam ediyor. İşte Grundig VCR 7230 Robot Süpürge güncel fiyatı...

Teknosa’da Grundig buzdolabı alana tost makinesi hediye!

Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazalarından Teknosa, buzdolabı almak isteyen müşterilerine güzel bir kampanya haberini duyurdu. Teknosa, Grundig buzdolabı alana Grundig tost makinesi hediye edeceğini paylaştı.

Teknosa'dan Grundig kampanyası! İkili alımda kahve makinesi hediye! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan Anneler Günü'ne özel bir fırsat daha geldi. Dev teknoloji mağazası, Grundig marka iki beyaz eşyayı birlikte alanlara Türk kahve makinesi hediye ediyor. Peki, Teknosa'da Grundig Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Grundig BL 4781 Beyaz Blender Set en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig BL 481 beyaz blender set, kesme, doğrama ve karıştırma işlevlerini pratik bir şekilde gerçekleştiriyor? Peki blender seti en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Grundig 4 Kat Dayanıklı Cam Demlikli Çay Makinesi indirimli fiyatıyla Hepsi Burada'da! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig TM 6960 C Teanox 1650 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox, aynı anda hem çay makinesi hemde su ısıtıcısı olarak kullanılır.

grundig ütü Haberi

grundig ütü

Arçelik AŞ'nin Grundig, Arçelik ve Beko markalı buharlı el ütüleri, Almanya’nın önde gelen test dergilerinden Alman Haus&Garten tarafından yapılan karşılaştırmalı ürün testlerinde, "Testsieger" ilan edilerek en iyi ürün olarak belirlendi.


Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, Arçelik'in Grundig, Arçelik ve Beko markalı buharlı el ütüleri Almanya’nın önde gelen prestijli test dergilerinden Alman Haus&Garten tarafından yapılan karşılaştırmalı ürün testlerinde, güçlü rakiplerini geride bırakıp 1.4 puan aldı ve "Testsieger" ilan edilerek en iyi ürün seçildi. Sürekli buhar ve taban sıcaklık dağılımı, öne çıkarılan ürün özellikleri oldu.


Özel buhar üretim teknolojisi ve taban teknolojisinin birleşimiyle çamaşırlara zarar vermeden en derin kırışıklıklarda dahi mükemmel sonuçlar sunan ütüler 2800 watlık güce, 50 gram/dakika kadar sürekli buhar ve 200 gram/dakika kadar da şok buhar gücüne sahip.


Buhar tetiği sayesinde ise...