26 / 04 / 2024

GTO Başkanı Eyüp Bartık

GTO Başkanı Eyüp Bartık

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

Eyüp Bartık: Gelecekte Rusya'nın yer altını biz inşa edeceğiz!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, Rusya'nın alt yapı yetersizliğini hatırlatarak, "Gelecekte Rusya'nın yer altını komple biz inşa edeceğiz. Bunu bugünden düşünmek gerek" dedi.

Faizsiz konutta dönüm noktası: Yastık altı birikimler de ülke ekonomisine kazandırılacak!

Tasarruf finansman sektöründeki sözleşme tavan tutarının değişmesi hem sektörü hem de konut ve araba alıcılarını olumlu etkileyecek. Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İstanbul'da taksiciler indi-bindi 120 lira olsun istiyor...

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "İndi-bindi ücreti en az 120 lira olmalı" diye konuştu.  Aksu, dört gün sonra yapılacak UKOME toplantısında yüzde 65 zam isteyeceklerini açıkladı. İşte detaylar...

Dayanışma Ekonomisi ile kredisiz, faizsiz ev sahibi olunmak mümkün!

FKB Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, herkesin alternatif bir finans modeli olan Dayanışma Ekonomisi ile kredisiz, faizsiz hatta peşinat dahi ödemeden ev sahibi olabileceğini söyledi. 

Türkiye'de konut fiyatının üst sınırı 10 milyon Türk Lirası'na yükseltilmeli

Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, tasarruf finansman sektörünün vatandaşları konut sahibi yapmaya devam ettiklerini kaydetti. İşte haberin detayları...

Tasarruf finansman sisteminde çekilişli modelin üst sınırı 10 milyon TL olmalı!

Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konut fiyatları ve tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbal, çekilişli sistemde üst sınırın 10 milyon TL olması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

İstanbul depremi için korkutan açıklama: Çok geç kalındı! Özellikle burası büyük risk altında!

İstanbul depremine hazırlık için geç kalındığının vurgusunu yapan TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Başkanı Eyüp Muhçu, olası İstanbul depremi için en riskli bölgeleri açıklayarak, yapılması gerekenleri sıraladı.

Memurlar dikkat! Tek tek açıklandı: Maaş zammı, kira yardımı ve ek gösterge düzenlemesinde son dakika!

Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, Temmuz'da Memur maaşlarındaki yükseliş ve 3600 ek gösterge düzenlemesinin ve memurlara kira yardımı konularının TBMM’nin ilk işi olması gerektiğine dikkat çekti. İşte Miran'ın o açıklamaları...

Taksiciler odasından İBB'ye tepki! Yüzde 50 zam istemişlerdi, alınan kararla şoke oldular!

İstanbul'da taksi şikayetlerinin artması üzerine uzun zamandır gündeme getirilen yeni taksi projesi bugün kabul edildi. Karara tepki gösteren İTEO Başkanı Eyüp Aksu, kararın hukuki olmadığını ve  itiraz edeceklerini belirtti.

Vatandaşa bir darbe de taksicilerden! Yüzde 50 zam istediler

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu "Toplu taşımaya yoğunluktan binemeyenler, taksi toplu taşımadan ucuz olduğu için taksiye yönelmekte. Bekleme, açılış ve kilometre ücretlerine en az yüzde 50 zam yapılmasını İBB'den talep etmekteyiz" diye konuştu.

Taksicilerden zam talebi! İstanbul'da taksiye zam mı geliyor? En az yüzde 50... 

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu "Toplu taşımaya yoğunluktan binemeyenler, taksi toplu taşımadan ucuz olduğu için taksiye yöneliyor" dedi ve taksi tarifesinin artırılması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Tasarruf finansman sektörünün 2023 sektör büyüklüğü hedefi 75 milyar lira!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarruf finansman sektörünün 2023 büyüklük hedefinin 75 milyar Türk Lirası olduğunu söyledi.

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminin katılımcı sayısının 400 bine yaklaştığını dile getirdi.

GTO Başkanı Eyüp Bartık Haberi

GTO Başkanı Eyüp Bartık

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.


Bartık, odanın olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada, komşu ülkelerle ticari ilişkileri daha da geliştirmek için ticaret ofisi açma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


Önceki yıl Erbil’de hizmete açılan ofisin Türk ve Iraklı iş adamları için önemli görevler üstlendiğini anlatan Bartık, "Bu ofis, hem ticari ilişkilerin geliştirilmesi hem de ikili ilişkilerin daha da iyi noktalara gelmesine katkı sağlıyor." dedi.


Erbil’in ardından ikinci ofisin de Tahran'da açılacağını kaydeden Bartık, İran'a ambargonun kaldırılmasının ardından dünyanın gözünün bu ülkeye çevrildiğini belirtti.


Gaziantep'in sanayileşmesinin ardındaki temel sektörlerin başında tekstil ve dokumanın geldiğine işaret eden Bartık, bu sektörlerin önemli üretimleri arasında...