20 / 04 / 2024

Gülbaba Yapı

Gülbaba Yapı

Gülbaba Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadir Gülbaba, Akaryapı Mimarlık Hizmetleri İnşaat tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

İbrahim Acar: Her şehir kendi kültürüne göre yapılanmalı!

Kentsel Dönüşümde temel felsefenin kültüre göre yapılanma olduğunu ifade eden Çevre ye Şehircilik Bakan Danışmanı İbrahim Acar, "Bir Karadeniz sahil kenti ile İstanbul'daki bir ilçe aynı planlama ile şehirleşmemeli" dedi.

Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever ortaklığından Şadan Kalkavan için taziye ilanı!

Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever İnşaat ortaklarından, Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Şadan Kalkavan, 11 Mart 2015 tarihinde vefat etti. Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever İnşaat ortaklığı Kalkavan için taziye ilanı yayınlattı..

Güzelkent Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

Güzelkent Yapı Denetim Anonim Şirketi 11 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü Barış Mahallesi 'nde Mustafa Fatih Yarar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kira artışı hangi orana göre yapılır?

Mesken ve işyeri kiralamalarında kira sözleşmesinin yenilenmesi ile kira bedelinde belli oranlarda artış da yapılıyor. Kanunen kira bedeline yapılacak zammın enflasyonu aşmaması gerekiyor. Peki, kira artışı hangi orana göre yapılır?

Aykurt Nuhoğlu: Kentsel dönüşüm deprem haritasına göre yapılmıyor!

Aykurt Nuhoğlu: "Deprem haritası diye bir şey var ve bu haritaya göre en riskli yer Fikirtepe değil. Riskli yerlerde milyonlarca kişi yaşıyor ve buralara dokunulmuyor. Kentsel dönüşüm deprem haritasına göre değil, rant haritasına göre yapılıyor." dedi.

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Gül Yapı Gül Park Yaşam Konutları!

Gül Yapı Gül Park Yaşam Konutları toplamda 564 daireden meydana geliyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alan projenin satış süreci devam ediyor.

Güven Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulcelil Ünsal, Bekir Ünsal tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Arnavutköy, Boğazköy İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Günerhan Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günerhan Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Tolga Günerhan, Ebru Bahar Taşkıran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Paşa Korusu Sitesi, A Blok'ta kuruldu.

İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor!

HER geçen gün artan inşaat kazaları denetim mekanizmasının ne kadar güvenilir olduğu sorusunu akla getirdi. İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor, ‘denetlermiş gibi’ yapıyor.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Fuarı'na katılıyor!

Doğayla uyumlu, kaliteli ve konforlu yaşam alanları inşa eden Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projeleriyle 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda yerini aldı.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor!

Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projelerini Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentinde düzenlenen 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda tanıtacak.

Nazlıgül Yapı Malzemeleri ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Nazlıgül Yapı Malzemeleri ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kartal Şubesi, Burhan Nazlıgül Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da Kartal, Atalar Mahallesi'nde kuruldu.

Gülbaba Yapı Haberi

Gülbaba Yapı


Gülbaba Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadir Gülbaba, Akaryapı Mimarlık Hizmetleri İnşaat tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu.Gülbaba Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gülbaba Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Cevizli Mahallesi, Saraylar CAddesi, Sakarya Sokak, No:9....