25 / 04 / 2024

gülben ergen nereye taşındı

gülben ergen nereye taşındı

28 Eylül’de Şirince’de sade bir nikâh töreniyle yaşamlarını birleştiren Gülben Ergen ve Erhan Çelik, evlenmelerine rağmen ayrı evlerde yaşamaya devam ediyor. Çift, çocuklarını duruma alıştırdıktan sonra aynı eve taşınacak.

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul uyarısı geldi: Nereye gömeceksiniz bana söyleyin!

Yaptığı açıklamalarla yürekleri ağza getiren Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde seçilen belediye başkanlarının şehirlerine yönelik olarak bir tehlike analizi çıkartmaları gerektiğini dile getirerek, İstanbul için de korkutan bir uyarı yaptı...

Bankaların şubat ayı mevduat getirileri yenilendi! 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?

Vatandaşlar günümüz şartlarında ellerinde bir miktar birikimi varsa nereye yatırım yapsam diye düşünüyor. Hem kamu hem de özel bankalar mevduatlara uyguladıkları getiri miktarlarını sürekli güncelliyorlar. İşte banka banka 100 bin TL'nin bu ayki getirisi.

Bu yıl vatandaş parasını nereye yatıracak? İşte ay ay sermayenin gideceği yatırım aracı

Yüksek enflasyon karşısında vatandaş parasının değerini nasıl koruyacağını; faiz, konut, borsa, arsa, kripto birikimini nereye yatırırsa kazançlı çıkacağını araştırıyor. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, 2024 yılında sermaye hareketinin nasıl olacağını X sosyal medya hesabından paylaştı.

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

AFAD hak sahipliği başvurusu nereye, nasıl yapılır? 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu gerçekleştiremeyen depremzedelere 2 günlük ek süre verildi. Peki, AFAD hak sahipliği başvurusu nereye yapılır? İşte detaylar...

Gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Gürültü yapan komşular veya rahatsız edici eğlence mekanlarıyla karşı karşıya kaldığınızda yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Bu süreçte öncelikle komşunuzla iletişime geçmeli ve usulünce uyarmalısınız. Ancak gürültü yine devam ederse daha etkili önlemler alabilirsiniz.

İşçi başına 500 TL verilecek! Asgari ücret desteğinden kimler yararlanacak, başvurular nereye yapılacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu asgari ücret desteği ile ilgili genelge yayımladı. Genelgeye göre asgari ücret desteği ile işçi başına 500 TL verilecek. Peki  Asgari ücret desteğinden kimler yararlanacak, başvurular nereye yapılacak? İşte asgari ücret desteği ile ilgili ayrıntılar...

Borsada tüm zamanların rekoru kırıldı! BIST 100 endeksi nereye kadar yükselir? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsada yükseliş rüzgarı devam ediyor. BIST 100 endeksi, yüzde 1,16 prim yaparak günü 8 bin 236 puandan kapatırken, tüm zamanların rekorunu kırdı.  Altın ve dolarda ise stabil seyir sürüyor.

Apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Apartmanda gürültü, oldukça rahatsız edici bir durumdur. Bu durumun önlenmesi için rahatsız olan kişinin belirli bir yere şikayet etmesi gerekiyor. Peki apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir ve ne yapılmalıdır? İşte rahatsız olan apartman sakinlerinin hakkını alacak yöntemler...

Seçim öncesi yatırımcının rotası nereye döndü? Belirsizlik ortamında güvenli liman neresi?

Seçim öncesi yatırımcılar alternatif getiri arayışını sürdürüyor. Yatırımcılar geçen yıl yüzde 200’e varan getirisi nedeniyle borsaya yoğun ilgi gösterirken, bu yıl hem küresel hem yurt içi belirsizlikler nedeniyle rota farklı yatırım araçlarına yönelmiş durumda.

Sandık görevlisi başvuru ne zaman 2023? Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücreti 2023!

Sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvuru yapılır soruları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Sandık görevlisi nasıl olunur? 2023 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi olmak için nereye başvurulur?

Seçim yaklaşırken, sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvurulur? soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

1999 depreminden sonra toplanan deprem vergisi yine gündemde! 800 bin konut inşa edilebilirdi...

Türkiye’de meydana gelen her büyük depremin ardından kamuoyunda ‘deprem vergisi’ adıyla bilinen Özel İletişim Vergisi’nin (ÖİV) nereye harcandığı sorusu gündem oluyor. Toplanan vergilerle 800 bin konutun inşa edilebileceği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar...

gülben ergen nereye taşındı Haberi

gülben ergen nereye taşındı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile haber spikeri Erhan Çelik, iki yıllık birlikteliğin ardından sürpriz bir kararla nikâh masasına oturdu.


28 Eylül’de Şirince’de sade bir nikâh töreniyle yaşamlarını birleştiren Ergen ve Çelik, artık resmi olarak karı-koca olmalarına rağmen aynı eve taşınmadı.


Evleri aynı sitede bulunan çiftin birlikte yaşamak için beklemeye karar vermelerinin nedeni ise çocukları.


Erhan Çelik’in önceki evliliğinden bir oğlu, Gülben Ergen’in de Mustafa Erdoğan’la yaptığı evlilikten üç oğlu bulunuyor.


Evliliklerinin yaşları henüz çok küçük olan çocuklarının psikolojisi üzerinde olumsuz etki yaratmasından çekinen çift, aynı eve geçmeden önce onları duruma alıştırma kararı aldı.


Ergen ve Çelik, çocukları yeni bir yaşama kendilerini hazır hissettiğinde evlerini...