07 / 05 / 2024

Güler Çelik

Güler Çelik

Titiz Mimarlık Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Titiz, Mustafa Titiz, Fatih Titiz, Güler Çelik tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İnşaat sektöründeki büyüme çelik yapılardan geçiyor!

Türkiye’nin inşaat malzemesini değil, inşaatı ihraç eden lider bir ülke haline gelebilmesi için modüler çelik yapı yönteminin yaygınlaşması gerektiğine vurgu yapıldı. 

Fabrikadan halka konut satışı başlıyor! 4 ayda apartman yapılabiliyor!

Son dönemlerdeki fahiş fiyat artışları ev sahibi olmayı her geçen gün zorlaştırırken, deprem kaygısı da tüketicileri farklı çözümlere yönlendirmek için düğmeye bastı. Bu çözümlerden bir tanesi de arsa üzerine yapılan modüler çelik yapılar...

Demir çelik devi iflasın eşiğine geldi!

Kurulduğu 1992 senesinden bu yana gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla demir-çelik sektörünün güçlü firmaları arasına giren, 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Güney Çelik, son 2 senede yaşadığı sorunlar sonucunda üretimi durdurma noktasına geldiği belirtildi.

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Deprem korkusu konut tercihlerini değiştirdi! Vatandaşın yeni gözdesi çelik konstrüksiyon evler!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından güvenli yaşam alanlarında ikamet etme kaygısı, vatandaşları çelik konstrüksiyonlu evlere yönlendirdi. 

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

1+1 çelik ev 450 bin TL, 2+1, 490 bin TL! Çelik ev nedir, 155 metrekare evler ne kadar?

Depreme dayanaklığı ile bilinen çelik ev fiyatlar 450 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Peki, metrekarelerine göre çelik ev fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Asgari ücrette 3 formül! Olursa vatandaşın yüzü güler

Yeni yılda asgari ücrete gelecek zam milyonlarca çalışanı heyecanlandırmakta Asgari ücret zammıyla ilgili açıklamalar peş peşe gelirken, artışın enflasyon oranlarına göre yapılacağını tahmin edilmekte. Peki, yeni asgari ücret ne kadar olur? Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte ayrıntılar...

Güler Çelik Haberi

Güler Çelik

Titiz Mimarlık Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Titiz, Mustafa Titiz, Fatih Titiz, Güler Çelik tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


Titiz Mimarlık Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak...