29 / 03 / 2024

Gülpark Yaşam beylikdüzü

Gülpark Yaşam beylikdüzü

Metrobüse 5 dakika, Tem otoyoluna ise 1 dakika uzaklıkta yükselen Gül Park Yaşam projesi Gül Yapı imzası ile inşa ediliyor. İşte Esenyurt Gül Park Yaşam fiyat listesi...

Gül Park Yaşam Esenyurt daire fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Gül Park Yaşam Evleri 35 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Gül Park Yaşam Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Makyol Yaşam'da eski evini getir, yeni evine hemen taşın!

Makyol tarafından inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde "eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma" kampanyası başladı...

Makyol Yaşam’da eski evini getir, yeni evine hemen taşın kampanyası!

Makyol’un 50 yılı aşkın deneyimiyle geliştirdiği ‘Makyol Yaşam Beylikdüzü’ projesi, başlattığı kampanya kapsamında “eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma” kolaylığı sağlıyor...

Makyol Yaşam Beylikdüzü fiyat listesi 2017!

Toplam 464 daire ve 84 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Makyol Yaşam projesi Makyol İnşaat imzasına sahip. İşte Makyol Yaşam Beylikdüzü fiyat listesi 2017...

Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşam sunuyor!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyle tasarladığı Forked modelini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Yeni Forked modelinde, her dönemin vazgeçilmezi ahşap rengini değerlendiren Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşamın kapılarını en estetik şekilde açıyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 0,50 faiz kampanyası!

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinden ev alanlar yüzde 20 peşin ödeme ile hemen taşınabiliyor ve ödemeler yüzde 0,50’den başlayan faiz oranları ile yapılabiliyor.

Rezidanslar güvenli yaşam alanı ihtiyacını gideriyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden Doç. Dr. Tolga Akbulut rezidansların merkezden kopmak istemeyenlerin konfor ve güvenli yaşam alanı ihtiyacını giderdiğini belirtiyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde erken teslim avantajı!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü söz verilen tarihten altı ay önce, Temmuz ayında teslim ediliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olmanın tam zamanı..

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 15 bin TL peşinatla!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü söz verilen tarihten altı ay önce, Temmuz ayında teslim ediliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olmanın tam zamanı…

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 20 kar fırsatı için son gün 31 Mayıs!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü yeni kampanyasında yüzde 20 kar fırsatı ve 0.79’dan başlayan faiz oranlarıyla daire sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyor.

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat fırsatı!

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ve erken teslim avantajıyla daire sahibi olmanın tam zamanı… Ev sahibi olmak isteyenler beğendikleri daireyi yüzde 5 peşinat ile aldıktan sonra kalan bölümü yeni evlerine taşınırken ödemeye başlıyor.

Gülpark Yaşam beylikdüzü Haberi

Gülpark Yaşam beylikdüzü

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana gelen Gül Park Yaşam Konutları'nın ödeme seçenekleri arasında 60 ay 0 faiz imkanı da mevcut.


Esenyurt Gül Park Yaşam fiyat listesi konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Proje Tem, okul ve AVM'ye 1 dakika, metrobüse, hastaneye 5 dakika mesafede bulunuyor.


Toplam 564 tane konutun yer aldığı Gülpark Yaşam Evleri 35 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükseliyor.


Esenyurt Gül Park Yaşam Rezidans'ın ortak alanları içerisinde; fitness center, sauna, otopark, açık-kapalı yüzme havuzu, hamam, buhar odası, kids club, basketbol ve voleybol sahaları ve oyun odası yer alıyor.


Esenyurt Gül Park Yaşam fiyat!

1+1'ler 205 bin TL,

2+1'ler 280 bin TL,

3+1'ler 465 bin TL'den başlıyor. 


Gülpark Yaşam Evleri nerede?

Adres:...