23 / 04 / 2024

gülpark yaşam fiyat listesi

gülpark yaşam fiyat listesi

564 adet daireden meydana gelen Gülpark Yaşam projesi Gül Yapı imzası ile yükseliyor. Projede teslimler 2016 yılında yapılacak. Gülpark Yaşam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Gülpark Yaşam Evleri nerede?

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gül Yapı Gülpark Evleri 6 blok hainde yükseliyor. Proje 564 adet konuttan meydana geliyor. Peki Gülpark Yaşam Evleri nerede?

Gülpark Yaşam Evleri fiyatları!

Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sunulan Gül Park Yaşam Evleri İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Peki Gülpark Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?

Gül Park Yaşam fiyat!

Gül Yapı tarafından inşa edilen Gül Park Yaşam Evleri toplamda 35 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Gül Park Yaşam fiyat listesi dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi!

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi ve proje detayları...

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat!

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Makyol Yaşam fiyat bilgisi 2018!

Makyol Yaşam fiyat bilgisi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 464 adet daireden meydana gelen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Selekta Yaşam fiyat listesi!

Selekta Yaşam, Güney İnşaat tarafından Halkalı'da hayata geçiriliyor. Projede lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor..

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi!

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi 298 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+2'ye kadar konut seçenekleri sunulan projede konutların yanı sıra villalar da yer alıyor...

ADİVA Yapı güvenilir yaşam alanları inşa etmeyi hedefliyor!

ADİVA Yapı ve Gayrimenkul Kurucu Ortağı Gani Girici kentsel dönüşüm kapsamında yeni yaşam alanları inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşam sunuyor!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyle tasarladığı Forked modelini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Yeni Forked modelinde, her dönemin vazgeçilmezi ahşap rengini değerlendiren Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşamın kapılarını en estetik şekilde açıyor.

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Rezidanslar güvenli yaşam alanı ihtiyacını gideriyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden Doç. Dr. Tolga Akbulut rezidansların merkezden kopmak istemeyenlerin konfor ve güvenli yaşam alanı ihtiyacını giderdiğini belirtiyor.

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

gülpark yaşam fiyat listesi Haberi

gülpark yaşam fiyat listesi

Metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta yer alan Gülpark Yaşam Evleri Gül Yapı imzasıyla inşa ediliyor.


Gülpark Yaşam ‘da daire tipleri stüdyo,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 564 adet daireden oluşuyor. Gülpark Yaşam fiyat listesi kapsamında 2+1 dairelerin fiyatları 274 bin TL’den başlıyor.


60 ay 0 faiz avantajının yer aldığı Esenyurt Gülpark Yaşam ‘da konferans, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu,çocuk kulübü,açık yüzme havuzları,kapalı yüzme havuzu,süs havuzları, fitness merkezi,spa,plates-yoga alanı,çocuk oyun alanları,tırmanma duvarı,su ve bitki duvarları, voleybol sahası, restoran ve kafeler,nargile-çay bahçeleri,mağazalar, kameralı güvenlik sistemi,residence hizmetleri,toplantı ve basketbol sahası gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Gül Yapı Gül Park Yaşam projesi  35 bin metrekare arsa...