20 / 04 / 2024

Gülpark Yaşam fiyat listesi!

Gülpark Yaşam fiyat listesi!

Firma: Gül Yapı

Proje: Gül Park Yaşam

564 adet daireden meydana gelen Gülpark Yaşam projesi Gül Yapı imzası ile yükseliyor. Projede teslimler 2016 yılında yapılacak. Gülpark Yaşam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.



Metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta yer alan Gülpark Yaşam Evleri  Gül Yapı  imzasıyla inşa ediliyor.


Gülpark Yaşam ‘da daire tipleri stüdyo,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 564 adet daireden oluşuyor. Gülpark Yaşam fiyat listesi kapsamında 2+1 dairelerin fiyatları 274 bin TL’den başlıyor.


60 ay 0 faiz avantajının yer aldığı Esenyurt Gülpark Yaşam ‘da konferans, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu,çocuk kulübü,açık yüzme havuzları,kapalı yüzme havuzu,süs havuzları, fitness merkezi,spa,plates-yoga alanı,çocuk oyun alanları,tırmanma duvarı,su ve bitki duvarları, voleybol sahası, restoran ve kafeler,nargile-çay bahçeleri,mağazalar, kameralı güvenlik sistemi,residence hizmetleri,toplantı ve basketbol sahası gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Gül Yapı  Gül Park Yaşam  projesi  35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Gül Park Yaşam adres:

Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt / İstanbul


Gülpark Yaşam iletişim bilgileri

Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön