24 / 04 / 2024

Gülpark Yaşam satılık

Gülpark Yaşam satılık

564 adet daireden meydana gelen Gülpark Yaşam projesi Gül Yapı imzası ile yükseliyor. Projede teslimler 2016 yılında yapılacak. Gülpark Yaşam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Gülpark Yaşam Evleri nerede?

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gül Yapı Gülpark Evleri 6 blok hainde yükseliyor. Proje 564 adet konuttan meydana geliyor. Peki Gülpark Yaşam Evleri nerede?

Gülpark Yaşam satılık!

Daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması öngörülen Gül Park Yaşam Evleri'nde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Gülpark Yaşam satılık daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarının fırlamasında yabancıya satışın payı var mı?

Barınma sorunu gün geçtikçe yayılıyor ve sık sık gündem oluyor. Peki satılık ve kiralık konut krizinde yabancıya satışın payı var mı? İşte detaylar...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! Migros 11 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros yaptığı indirimlerle de gündemden düşmüyor. Gıda fiyatların arttığı şu dönemde indirimler yakından takip ediliyor. Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

HitYaşam satılık daire!

Hit Yapı imzasıyla Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi’nde yükselen HitYaşam projesi satışa çıktı. Peki HitYaşam satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor!

Gaziantep'te faaliyet gösteren Kervan Life İnşaat yeni bir projeye başlıyor. Küçükkızılhisar’da hayata geçirilen Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Gülpark Yaşam satılık Haberi

Gülpark Yaşam satılık

Metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta yer alan Gülpark Yaşam Evleri Gül Yapı imzasıyla inşa ediliyor.


Gülpark Yaşam ‘da daire tipleri stüdyo,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 564 adet daireden oluşuyor. Gülpark Yaşam fiyat listesi kapsamında 2+1 dairelerin fiyatları 274 bin TL’den başlıyor.


60 ay 0 faiz avantajının yer aldığı Esenyurt Gülpark Yaşam ‘da konferans, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu,çocuk kulübü,açık yüzme havuzları,kapalı yüzme havuzu,süs havuzları, fitness merkezi,spa,plates-yoga alanı,çocuk oyun alanları,tırmanma duvarı,su ve bitki duvarları, voleybol sahası, restoran ve kafeler,nargile-çay bahçeleri,mağazalar, kameralı güvenlik sistemi,residence hizmetleri,toplantı ve basketbol sahası gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Gül Yapı Gül Park Yaşam projesi  35 bin metrekare arsa...