28 / 03 / 2024

Gültekin Dış Ticaret İnşaat nerede

Gültekin Dış Ticaret İnşaat nerede

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Suat Gültekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 27 Ekim'de Arnavutköy'de kuruldu.

TÜİK açıkladı! Dış ticaret haddi ekim ayında azaldı...

TÜİK verileri kapsamında göre dış ticaret haddi, ekim ayında bir önceki senenin aynı dönemine göre 11 puan yükselerek 86,2 olurken eylül ayına oranla düştüğü kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Gıpta Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gıpta Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Büyüktuna tarafından kuruldu.

Bakan Bolat açıkladı, Dış ticaret açığı ekimde 6,7 milyar dolar oldu

Ticaret Bakanlığı tarafından kaydedilen verilerine göre, dış ticaret açığı ekim ayında 6,7 milyar dolar olarak gerçekleşti. Buna göre dış ticaret açığı ekim ayında yüzde 14,9 azalarak 6,7 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Dış ticaret açığı 7 ayda 73,5 milyar doları geçti!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen Temmuz 2023'e ilişkin dış ticaret istatistiklerini yayımladı. Açıklanan resmi rakamlara göre, dış ticaret açığı 7 ayda 73,5 milyar doları geçti...

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Ticaret Bakanlığı resmen açıkladı! Dış ticaret açığı 8.8 milyar oldu!

Ticaret Bakanlığı tarafından 2023 Nisan ayına ilişkin öncü dış ticaret verileri açıklandı. Ticaret Bakanlığı'nın resmi verilerine göre dış ticaret dengesi nisanda 8,85 milyar dolar açık verdi.

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Medo Taahhüt İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medo Taahhüt İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Qamar Zarqa tarafından kuruldu.

Bgl Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Temizlik Ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgl Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Temizlik Ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birsen Gilgil tarafından kuruldu.

Eflin İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Gıda Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eflin İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Gıda Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Yaşar tarafından kuruldu.

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Özdemir tarafından kuruldu.

Gültekin Dış Ticaret İnşaat nerede Haberi

Gültekin Dış Ticaret İnşaat nerede

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Suat Gültekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 27 Ekim'de Arnavutköy'de kuruldu. 


Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye...