24 / 04 / 2024

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Güloğlu tarafından kuruldu.

Demir cevheri fiyatları geriledi! İnşaat demir fiyatları fırladı! 1 ton inşaat demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün zam geldi. Doların yükselmesi ile baskı altında kalan demir cevheri vadeli fiyatları 109,61 dolara geriledi. Bu düşüş inşaat demir fiyatlarına olumlu yansıdı, demir fiyatları fırladı. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar?  Güncel demir fiyatları 18 Mart 2024...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

İnşaat demir fiyatları rekor kırdı! 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları son bir buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Fiyatların artmasında küresel talep ve arz sıkıntısı gibi faktörler yer alıyor. Peki 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 27 Aralık 2023 demir fiyatları. 

İnşaat demir fiyatları 4 günde 400 TL arttı! 1 ton inşaat demiri bugün ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına 4 günde tam 400 TL zam geldi. 4 gün önce 22 bin 100 liradan satılan demirin ton fiyatı bugün 22 bin 500 TL oldu.

İnşaat demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar fırladı! Müteahhitler hazır olun...

Gelen indirimler sonrası düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. İnşaat demir fiyatları gelen zamlar karşısında adeta fırlarken, güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2023 demir fiyatları.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatları haftaya indirimle başladı! Fiyatlar resmen çakılıyor! Güncel demir fiyatları

Ticaret Bakanlığı tarafından denetim altına alınan inşaat malzemelerinde son dakika gelişmeler takip ediliyor. Demir fiyatları geçtiğimiz hafta itibariyle düşüşe geçerken bugün bir indirim daha geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Müteahhitler bayram etti! 11 Ekim 2023 demir fiyat listesi

İnşaat ve yapı malzemelerinden olan demir fiyatları takip ediliyor. Demir fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 11 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına 100 TL zam geldi! Fiyatlar şişmeye başladı! Müteahhitler isyanda! Güncel demir fiyatları

Geçtiğimiz haftalarda art arda gelen indirimin ardından demir fiyatları yeni haftaya zamla başladı. İnşaat demir fiyatlarına 100 TL zam geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 25 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 19 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına yeni haftanın ilk gününde indirim geldi. Demir diyatları gelen indirimle birlikte dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 19 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarında düşüş devam ediyor! Demir fiyatları yerle bir oldu! 16 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Demir fiyatları gelen indirimlerle beraber resmen yerle bir oldu. Demir fiyatları ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç lira? 16 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres 

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Güloğlu tarafından kuruldu.

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...