25 / 04 / 2024

gümüş ons

gümüş ons

Gümüş, altından sonra en kıymetli metal olarak dikkatleri çekiyor. Gümüşü olanlar ve gümüş yatırımcıları, değerli metaldeki son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Bugün gümüş kaç lira? İşte 28 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

Yatırımcıların dikkatine! Altın, gümüş fiyatlarını yukarı çekti! Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüş fiyatları, bugün gümüş yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları bugün yükselişe geçerken gümüş fiyatları da yükselmeye başladı. Peki bugün gümüş ne kadar? İşte gümüşün gram fiyatı 5 Mayıs 2022...

Yatırımcılar dikkat! Gümüşün gramı bugün ne kadar?

Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe yatırım yapmaya başladı. Altın fiyatlarının yükselmesi, yatırımcıları gümüşe yöneltti. Peki gümüş bugün kaç lira oldu? 13 Nisan 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüşün gramı bugün kaç lira? 2 Nisan 2022 gümüşün gramı!

Yatırımcılar altın fiyatlarından sonra en çok gümüş fiyatlarını araştırıyor. Gümüşün gram fiyatı dün haftanın son işlem gününü, alış fiyatı 11,60 TL, satış fiyatı ise 11,95 TL seviyelerinde tamamladı. Peki bugün gümüşün gramı kaç lira?

Gümüşün gramı 12 lirayı geçti! Gümüş yatırımcıları müjde!

Yeni güne rekor bir yükselişle başlayan gümüş, yatırımcılar ve meraklıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün güne rekor kırarak başladı ve yatırımcısına en çok kazandıran emtia yatırımlarından oldu. İşte 7 Mart 2022 gümüş fiyatı...

Gümüşte son dakika hamlesi! Yönünü değiştirdi!

Gümüş geçen hafta yukarı yönlü hareket ederek yatırımcısına kazandırırken, bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte son dakika 28 Şubat 2022 gümüş fiyatı..

Gümüş bugün neden düştü? İşte 25 Şubat 2022 gümüş fiyatı!

Gümüş dün, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 25 Şubat 2022 gümüş fiyatı...

Gümüşün ons fiyatı 27,9 dolar oldu!

Gümüşün ons fiyatı dün yüzde 6,5 değer kazanmasının ardından bugün yüzde 3,2 azalışla 27,9 dolardan işlem görüyor.

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? 

Gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağlarken gümüşte zirve rakam belli oldu! Uzman isim resmen rakam verdi! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırladı. İşte o rakam...

Gümüş en son 1980'de böyle olmuştu! Altını sollayacak rekor rakam geliyor!

Son günlerin en çok tartışılan yatırım araçları arasında yer alan gümüş yatırımcısına son 2 yılda gram bazında 6 ons bazında ise 2 kat kazandırarak dikkatleri üzerine çekti. İşte gümüşteki yükselişin detayları…

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklama: Gümüşte düzeltmeler yaşanacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş yatırımcıları için kritik bir açıklama geldi. İslam Memiş, ons gümüşte bir miktar geri çekilmeler yaşanacağını söyledi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Gümüş son sürat gidiyor! Gümüş fiyatı 24 dolar olur mu? sorusunun yanıtı analistlerden geldi

Gümüş fiyatları pandemiden bu yana en iyi yükselişini yaptı. Son sürat hızla yükselmeye devam gümüşün ons fiyatı bugün 21 dolara ulaştı. Gümüş 24 dolar olup olmayacağı merak edilmeye başlanırken analistlerden yanıt geldi. İşte gümüşte son dakika gelişmeleri...

Gümüş paldır küldür geliyor! Atak yapan gümüş 20 seviyesini geçti! Rekor geliyor

Gümüş fiyatları, cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra yükselmeye başladı. Ons altın 20 dolar seviyesini geçti ve yükselmeye devam ediyor. İşte son dakika gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Uzman isimden net cevap geldi! Son dakika

Ons gümüş fiyatları, yılın ilk 10 ayı içerisinde 17 dolar ile 26 dolar arasında dalgalı bir seyir izlerken; gram gümüş fiyatları ise, yatırımcısına kazandırdı. Peki, gümüş fiyatları ne olacak, yükselecek mi, düşecek mi? Uzman isimden net cevap geldi.

Dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için İslam Memiş alım ve satım seviyelerini açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için bu hafta takip edeceği alım ve satım seviyelerini açıkladı.

Gümüş fiyatları sert zemine çakıldı! Dolar yükseldi, gümüş dibi gördü! 21 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları hafta sonunun ilk gününde de düşüşünü sürdürüyor. Son günlerde peş peşe düşüş meydana gelen gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almayı düşünenler tarafından heyecanla izleniyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar? Ons gümüş kaç TL?

gümüş ons Haberi

gümüş ons

Altın fiyatlarının yüksek olması ile yatırımcıların ve altın almayı düşünenlerin tercihleri değişmeye başladı. En az altın kadar kıymetli ve değerli olan gümüşe yatırım yapanlar, gümüş piyasasındaki gelişmeleri ve ümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. 

Gümüş almak isteyenler ve gümüş yatırımcıları 'Gümüş bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları bugün düştü mü, yükseldi mi?' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Bugün gümüş kaç lira? İşte 28 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...
 

Gümüş piyasasında bu yıl büyük kayıplar gerçekleşti. Gümüşün değeri yüzde 18 geriledi. Yatırımcılar bu gelişmelerin ardından piyasayı yakından takip etmeye başladı. 

Gümüş ons fiyatı geçtiğimiz aylarda 20 doları aşarak işlem görürken, son zamanlarda yaşanan baskı ile 18 dolar seviyelerine kadar gerileme kaydetti. 

Gümüş piyasasında yaşanan hareketli seyrin ardından,...