27 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? 



Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında kalmaya devam ediyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın, dolar ve gümüş konusunda vatandaşlara tavsiyelerine devam ediyor. Memiş, gümüş fiyatlarının bir hafta içerisinde atak yapabileceğini ifade etti.

İslam Memiş ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, beni al ...

Finans analisti İslam Memiş, gram gümüş ve ons gümüş için beklentilerini paylaştı. Memiş'in gümüşte 'agresif' hareketlilik beklentisi dikkat çekti. Bunun için bu haftayı ve belki de yarını öngördüğünü belirten İslam Memiş, dikkatli olun uyarısı yaptı.

"Altın mı, gümüş mü?" başlıklı Youtube videosunda açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığına dikkat çeken İslam Memiş, agresif yükseliş beklentisi olduğunu belirtti. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... İşte 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? sorusunun yanıtı...

 


Geri Dön