19 / 04 / 2024

'Gümüş stoklayın' diyen İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için ağızları açık bırakan açıklama geldi! İşte gümüş fiyatları

'Gümüş stoklayın' diyen İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için ağızları açık bırakan açıklama geldi! İşte gümüş fiyatları

Gümüş son üç yıldır yatırımcıların ilgisini üzerine çekmeye başardı. Pandemi ile birlikte zirve yapan gümüş, yatırımcılarına kazandıran kıymetli metaller arasında yer alıyor. İslam Memiş ise gümüş fiyatları ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Gümüş fiyatları ne olur? Bugün gümüş ne kadar?



Gümüş en az altın kadar yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Ons altının yükselişi ile yükselen gümüş fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor.

 Gümüş stoklayın diyen İslam Memiş ten gümüş fiyatları için ağızları açık bırakan açıklama geldi! İşte gümüş fiyatları

Çoğu yatırımcı altın fiyatlarının yükselmesinden dolayı yatırımını gümüşe yapmaya başladı. Bundan dolayı en az altın kadar yatırımcısı olan gümüş gün gün takip edilmeye devam ediyor. 

Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş bugün kaç lira oldu? İşte İslam Memiş gümüş yorumu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön