25 / 04 / 2024

gümüş residence vaziyet planı

gümüş residence vaziyet planı

Gümüş Residence vaziyet planı bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. Beylikdüzü Gümüş Residence Evlerinde fiyatlar minimum 92 bin 500 TL' den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

Güzel Residence 14 ay sonra teslim edilecek!

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı. Projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Güzel Residence Fenerbahçe'de teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Güzel Residence'ta teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence'ın her iki bloğunda da inşaat faaliyetleri sürüyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, projenin 13 ay sonra teslim edileceğini söyledi.

Güzel Residence projesinin yapımına başlandı!

BAĞDAT Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’nin yapımına başlandı. Güzel Group tarafından inşa edilen biri 10 diğeri 11 kat iki binadan oluşan proje 140 ile 260 metrekare arasında değişen toplam 38 daireden oluşuyor.

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Fenerbahçe Güzel Residence Projesi!

Bağdat Caddesi'ne 40 adım kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Güzel Residence Projesi 38 daireden bulunuyor.

Soyak Göztepe Residence satışa sunuldu!

1998 yılında Soyak İnşaat tarafından inşa edilecek olan ve 1999'da anahtar teslimi yapılacak olan Soyak Göztepe Residence satışa sunulmuş. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Newada Residence vaziyet planı!

Ml Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Newada Residence vaziyet planı bilgilerine göre projede toplamda 288 rezidans yer alıyor. Projede 2 blok bulunuyor.

Gümüş Residence 2, Harşit Yapı tarafından yükselecek! Yeni proje!

Gümüş Residence 2 projesinde hafriyat çalışmaları 3 haftaya yakın bir süre sonra başlayacak. Projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Subak İnşaat Türkbükü Residence vaziyet planı!

Türkbükü Residence İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde konumlanıyor. Subak İnşaat Türkbükü Residence vaziyet planı görsellerine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Projede stüdyo, 1+1, 2 +1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut...

Beylikdüzü Gümüş Residence resimleri!

Beylikdüzü Gümüş Residence resimleri haberimizde yer alıyor. Harşit Yapı tarafından hayata geçirilen projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor ve projede teslimlerin 2014 yılında yapılması planlanıyor...

Önay Garden Residence vaziyet planı!

Önay Garden Residence vaziyet planı görselini haberimizde bulabilirsiniz. Banka kredisinin geçerli olduğu Beylikdüzü Önay Garden Residence satış fiyatları 2+1 daireler için 250 bin liradan başlayarak değişiyor...

gümüş residence vaziyet planı Haberi

gümüş residence vaziyet planı

Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde dairelerden oluşan  Gümüş Residence projesi İstanbul Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. Gümüş Residence vaziyet planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Harşit Yapı girişime ile inşa edilen Beylikdüzü Gümüş Residence Konutlarında 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.. 3 bin 725 metrekare arsa alanına sahip olan Gümüş Residence Beylikdüzü Evlerinde satışlar devam ediyor. 


Gümüş Residence Evlerinde yer alan 1+0 daireler 46 metrekare, 1+1 daireler 66-77 metrekare arasında, 2+1 daireler 103 metrekare büyüklükte tasarlandı.Gümüş Residence vaziyet planı bilgisinden önce projenin fiyat listesi bilgisinden bahsedelim.


Gümüş Residence fiyat listesi:

1+0 daireler 92 bin 500 TL'den,

1+1 daireler 130 bin TL'den,

2+1 daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.  Harşit Yapı Gümüş Residence iletişim bilgileri şöyle:


Gümüş Residence nerede?

Harşit Yapı Gümüş Residence adres:...