18 / 04 / 2024

gümüşhane ihale ilanları

gümüşhane ihale ilanları

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gümüşhane'de 5.4 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Hasanbey Mahallesi'nda yer alan iş yerini 5 milyon 386 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüşhane'de 3.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Yeni Mahalle'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 504 bin 157 TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüşhane'de 6.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 6 milyon 615 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüşhane Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! Bu ilanları kaçırmayın!

Gümüşhane Üniversitesi sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Bu ilanları kaçırmayın!

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı 2020'de tamam!

Bayburt Valisi Epcim, Gümüşhane’nin Salyazı köyünde inşaatı devam eden Bayburt-Gümüşhane Havalimanı’nı inceledi. Yaklaşık 300 milyon liraya ihale edilen projenin 2020’de tamamlanması planlanıyor.

Gümüşhane'deki 15 metruk bina yıkılacak!

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

Gümüşhane'de 10 milyon TL'ye satılık 2 konak!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı tarafından 2 konak ihale usulü ile satışa sunuluyor. Taşınmazlar için ihale 3 Ekim'de yapılacak..

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun mecliste!

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatının ihale süreci ve bitim tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Gümüşhane, yatırımcılarını bekliyor!

DOKA Yönetim Kurulu üyesi Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin üretim ve ihracatı artırmak için oluşturulan cazibe merkezleri programın da yer almasının tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Gümüşhane'ye 8.6 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane'ye AVM yaptırılmasını ve 30 yıl süre ile işletmesini ihale edecektir. İhale bedeli 8 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Süleymaniye Kayak Merkezi ilçeyi değiştirecek!

Gümüşhane Valisi Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya mal olması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile ilçede önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

Gümüşhane konut yatırımlarıyla kabuk değiştiriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiğini belirtti. Çimen, bunun en son örneğinin Çamlıca Mahallesi'nde yapımına başlanılan 528 konut olduğunu söyledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

gümüşhane ihale ilanları Haberi

gümüşhane ihale ilanları

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, arsa ve otoparkı satışa çıkardı. 

Satışa çıkarılan gayrimenkullerin muhammen bedeli 44 milyon 326 bin 864 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli de 1 milyon 329 bin 805 TL olarak belirlendi.

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 23 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak. İhale Gümüşhane Merkez İlçe, Hasanbey Mahallesi, İl Genel Meclis Binası, İl Encümeni toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Satışa çıkarılan gayrimenkuller ticaret alanı imarlı.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Gümüşhane İl Encümen Başkanlığından:
1- Aşağıda tapu kaydı, imar durumu, tahmin edilen bedeli, geçici teminatı belirtilen Mülkiyeti Gümüşhane İl Özel İdaresine ve Gümüşhane Belediyesine ait, taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır

2- İhale, Gümüşhane Merkez İlçe,...