26 / 04 / 2024

Gümüşhane imar planı

Gümüşhane imar planı

Verilen imarlarla ilgili açıklamada da bulunan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, "Biz şu anda 12 kattan fazla hiçbir yere imar vermedik. Kamuoyunda o beklentiler 29 kattan başladı.

Gümüşhane Bağlarbaşı'na anaokulu yapılacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi, 5 gün süren Nisan ayı toplantılarını tamamladı. Toplantılarda 25 teklif görüşülerek karara bağlandı. Bağlarbaşı Mahallesine anaokulu yapılmasına karar veridi.

Gümüşhane Meclisi imarı masaya yatırdı!

İl özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü bütçelerine yapılan ödenek aktarmalarının yanısıra Köse ve Kürtün ilçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi de yapıldı.

Eyüpsultan Gümüşsuyu imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Gümüşsuyu Mahallesi, 38 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Gümüşhane'de yeni imar planları hazırlanıyor!

Gümüşhane kent merkeziyle bitişik durumdaki Akçakale köyünün Belediyeye bağlanması için referandum gerçekleştirildi. 

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Gümüşhane Kazıkbeli Yaylası'na DOKAP tarafından örnek yayla evi yapılacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz Perşembe günü başlayan Aralık ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıda ilk olarak DOKAP tarafından Gümüşhane'nin turizm değeri taşıyan yaylalarından birisine örnek yayla evi yapılması için arsa tahsisi konusu görüşüldü.

Gümüşhane'de 100 milyon TL'lik kamu yatırımı yapılacak!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, şehrin doğu ve batı noktalarına yapılacak ve yaklaşık 100 milyon TL’lik kamu yatırımlarının inşaatlarının bahar aylarında başlayacağını söyledi.

Gümüşhane-Trabzon arası Zigana Tüneli ile 40 dakikaya inecek!

Doğu Karadeniz'i Ortadoğu, Kafkaslar ve İran'a bağlayan tarihi İpek Yolu'nun da geçtiği güzergahta 2,7 milyon metreküp kazı yapılarak inşa edilecek Yeni Zigana Tüneli ile Gümüşhane-Trabzon arasındaki yol 40 dakikada katedilebilecek.

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Gümüşhane'de TOKİ Konutları sayısı 2 bine ulaşacak!

Gümüşhane Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan çalışmalar sonucunda TOKİ tarafından Çamlıca Mahallesi mevkiinde ihale edilen 528 konutun ardından 2 ve 3.etap için çalışmalar başlatıldı. Bölgedeki konut sayısının 2 bine ulaşması planlanıyor.

TOKİ’den Gümüşhane’ye 528 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gümüşhane’nin Çamlıca Mahallesi’nde inşa edilecek 528 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca Mahallesi 528 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Gümüşhane İli Merkez İlçesi Çamlıca Mahallesi'nde inşa edeceği 528 konut için inşaat yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

Gümüşhane'de gölet sayısı 35'e çıkacak!

Gümüşhane genelinde devam eden 26 adet gölet inşaatının 550 milyon TL olduğu bildirildi.Devam eden gölet inşaatları sayısının yeni projeler ile birlikte 35'e çıkacağı bilgisini veren DSİ 22. Bölge müdürü Mahmut Berber önemli açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane'de 2 yeni okul hizmete açıldı!

Gümüşhane'de, emekli öğretmen Yıldız Eskicioğlu'nun katkılarıyla yapılan anaokulu ile Gümüşhaneli Şehit Jandarma Er Murat Yıldız'ın adının verildiği ilkokul, törenle hizmete açıldı.

Gümüşhane'de inşaat halindeki okullar incelendi!

Gümüşhane Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan ile birlikte inşaatı devam eden okulları incelemelerde bulundu.

Gümüşhane imar planı Haberi

Gümüşhane imar planı

Kim Gümüşhane'de taş üstüne taş koyarsa biz onun kölesi oluruz. 12 katın üzerine çıkmadık. Bizim imar başvurularına baktığımız zaman, 2014 ve 2015 yılında kabul edilen toplam 46 tane imar planı tadilat var. 2016'da imar hali hazırımız yapılacak. 2007'de imar planı yapılmış, inşallah 2016'da yeni imar planımız yapılacak. Yeni imar planımızla bu tür imar tadilatlarına gerek kalmayacak. Şu anda meclisimizde de imar tadilatlarını gündeme bile almadık. Gidin eksiklerinizi tamamlayın o şekilde gelin, dedik. Bize yakın arkadaşlarımız var, partili arkadaşlarım var onlarla bile karşı karşıya geldik. Göreve geldiğimiz günden beri hiçbir siyasi ayrım yapmadık. Hepsinin yanında olduk ve hepsi şu anda işlerine devam ediyor. Buradaki kabul edilen 46 adet imarın 25 tanesi şahıs, 21 tanesi kamu tarafından sunulmuş, toplam reddedilen 22...