27 / 04 / 2024

gümüşhane satılık iş yeri

gümüşhane satılık iş yeri

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Karaer Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan Modern Kapalı Pazar Yerindeki 4 iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Gümüşhane'de 5.4 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Hasanbey Mahallesi'nda yer alan iş yerini 5 milyon 386 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüşhane'de 6.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 6 milyon 615 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüşhane'de 6.6 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Kapalı Modern Pazar Yeri'ndeki 1 adet iş yerini 6 milyon 615 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gümüşhane Hizmet Binası'nda iş yeri 1 milyon 701 bin TL'ye!

Gümüşhane Belediye Başkanlığından: Gümüşhane Belediye Hizmet Binası'nda bulunan bağımsız bölüm 16 Ocak'ta gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gümüşhane'de 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane'de yer alan 5 katlı oteli satışa çıkardı. Otelin satış bedeli 32 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Daş Durmuş tarafından kuruldu.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

gümüşhane satılık iş yeri Haberi

gümüşhane satılık iş yeri

Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Karaer Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan Modern Kapalı Pazar Yerindeki 4 iş yeri satışa sunuluyor. 

Gümüşhane Merkez'de yer alan iş yerleri için satış ihalesi, açık teklif usulü ile 5 Eylül 2022 tarihinde saat 14:05'te gerçekleştirilecek. 

Peki Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan iş yerlerinin fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte iş yeri alacakların merak ettiği o detaylar...

Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından satışı yapılacak iş yerlerinin büyüklükleri 30 metrekare ile 67 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Gümüşhane Merkez'de yer alan iş yerlerinin fiyatları ise 600 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 50 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

İşte Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından iş yeri satışına ilişkin verilen o...