19 / 04 / 2024

günay erdem sunay erdem mimarlar ödülü

günay erdem sunay erdem mimarlar ödülü

Suudi Arabistan’da açılan Eğitimde Kalite ve Mükemmellik Merkezi Uluslararası Fikir Yarışması’nda Günay Erdem ve Sunay Erdem kardeşler jüriden yüzde 52 oy alarak ödüle layık görüldü....

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Günay Savaş, ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi şirketlerde ve hangi alnlarda çalıştı? İşte Günay Savaş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Donald Trump'ın duvar projesine Türk mimarlardan öneri!

Donald Trump’ın, Meksika sınırına örmeyi planladığı duvar için proje sunma yarışına Türkiye’den de mimar kardeşler Sunay ve Günay Erdem katıldı. İki mimar, duvarın ‘park’ şeklinde inşa edilmesini söyledi.

Obama Başkanlık Merkezi Projesi'ne Erdem Mimarlar imzası!

Sunay Erdem ve Günay Erdem'in tasarladığı "Obama Başkanlık Merkezi Projesi" en fazla oylardan birisini aldı.

Ertuğrul Günay Sapanca ormanlarındaki yapılaşmayı şikayet etti!

Kültür eski Bakanı Ertuğrul Günay, twitter hesabından Sapanca ormanlarındaki yapılaşmayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na şikayet etti. Eroğlu bu şikayete kayıtsız kaldı.

günay erdem sunay erdem mimarlar ödülü Haberi

günay erdem sunay erdem mimarlar ödülü


Son yıllarda ABD'de aldıkları ödüllerle sıkça adından söz ettiren Erdem Mimarlar, bu sefer Suudi Arabistan'ın sanayi şehri Jubail'den üçüncülük ödülü ile döndüler. Dünya genelinden mimarların katıldığı yarışmaya Türkiye'den tek Erdem Kardeşlerin katıldığı yarışmaya jüriden yüzde 52 oy aldılar.


Erdem Mimarlar'ın Türkiye ve Dünya genelinde bu 47. ödülü. Günay Erdem ve Sunay Erdem'in daha önce dört kıtada ödülleri vardı. Suudi Arabistan'daki ödül ile birlikte Arap Yarımadasında da ilk ödüllerine ulaştılar.


Erdem Mimarlar'ın Suudi Arabistan projesi ekibi: Günay Erdem, Sunay Erdem, Serpil Öztekin Erdem, Aslı Tulay Erdem, Shathra Alazzawi, Ömer Kaya, Kaan Tuna, Ada Erdem, Ateş Tuna, Atilla Erdem’den oluşuyor.


Toki...