24 / 04 / 2024

güncel hurda fiyatları

güncel hurda fiyatları

Güncel hurda fiyatlarının ne kadar olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor. Dün bakır hurda fiyatlarına 1,50 kuruş zam geldi. Peki bugün hurdaya zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Ekim 2022 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 10 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına indirim geldi. Geçtiğimiz haftadan itibaren peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Peki indirimlerden sonra bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel hurda fiyat listesi 10 Ekim 2022...

Hurda fiyatlarına büyük indirim! Dibe dibe çöküyor! Bugün hurda fiyatları ne kadar? İşte 8 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarından, bakır hurda fiyatları düne göre bugün tekrar düşüşe geçti. Hafta içinde peş peşe gelen indirimler sonra bakır hurda fiyatları dibe dibe çökmeye başladı. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? İşte 8 Ekim 2022 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen dibe vurdu! Bakır ve demir hurda fiyatları bugün ne kadar? 25 Eylül 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatlarının bugün kaç lira olduğunu merak edenler hurda fiyatlarını araştırıyor. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına kaç lira indirim geldi? İşte güncel 25 Eylül 2022 hurda fiyat listesi...

Hurda fiyatlarında dev indirim! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte bakır ve demir hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre demir hurda fiyatlarına bugün dev indirim yapıldı. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve bakır hurda fiyatları 31 Ağustos 2022...

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Güncel hurda fiyat listesi belli oldu! 22 Eylül 2023 hurda fiyatları

22 Eylül 2023 Cuma günü hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi araştırılıyor. Bugün hurda fiyatların indirim geldi ve fiyatlar baştan güncellendi. Peki hurda fiyatları ne kadar? 22 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda piyasasında ipler koptu! Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor! Güncel hurda fiyat listesi

Hurda piyasası, diğer bölgelerdeki arz sıkıntısı ve güçlü hurda talebi nedeniyle çığırından çıktı. Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor. Hurda fiyatları ne kadar? İşte güncel hurda fiyat listesi.

Hurda deyip geçmeyin hepsi servet değerinde! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi

Eskiyen bakır ve demir eşyalar genellikle çöpe atılıyor. Oysaki bakır ve demir hurdanın değeri adeta resmen servet değerinde. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Rekor göründü! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Gelen zamlardan sonra hurda fiyatlarında rekor fiyatlar görüldü. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi! İşte 25 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam geldi liste tek tek güncellendi. Peki, hurdanın kg fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel hurda fiyatları...

Hurda fiyatları uçtu! Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son gelen zamlardan sonra hurda fiyatları adeta uçtu. Hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve dmeir hurda fiyat listesi.

Demir hurda fiyatlarına zam geldi! Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli fiyatları son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından demir fiyatlarında artış yaşandı. Bu durum demir hurda fiyatlaırına da zam olarak yansıdı. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç TL? 2023 hurda fiyatları 

Dün zam gelen hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Hurda işi yapanlar ve sektör temsicileri 2023 hurda fiyatlarını araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Güncel hurda fiyatları kaç lira? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları ve bakır fiyatları düşüşe geçerken gözler hurda fiyatlarna çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Çin’den gelen talebe ilişkin endişelerin ABD borç tava­nını uzatma anlaşmasına ilişkin iyimserliği gölgelemesiyle bakır fiyatları gerilemeye başladı. Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncelhurda fiyatları.

güncel hurda fiyatları Haberi

güncel hurda fiyatları

Hurda fiyatları bu hafta içinde dalgalanmaya devam etti. Bakır fiyatları, Çin'de artan Kovid-19 vakaları ve ısrarla koronavirüs kısıtlamalarının talebi zayıflatacağına yönelik endişeler nedeniyle değer kaybetmeye başladı. Peki bugün  bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Bakır ve hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Ekim 2022 hurda fiyat listesi...

GÜNCEL HURDA FİYAT LİSTESİ 15 EKİM 2022

BAKIR HURDA FİYATLARI NE KADAR OLDU?                                                    0-20 kg arası 20-300 kg arası 300 kg ve üzeri Soyma Bakır 136,20 ₺/kg           137,60 ₺/kg        139,00 ₺/kg Lama Bakır İmalat Artığı 136,20 ₺/kg 137,60 ₺/kg 139,00 ₺/kg Antigron Kırma Bakır 135,50 ₺/kg 136,90 ₺/kg 138,30 ₺/kg Ttr Kırma Bakır 134,80 ₺/kg 136,20 ₺/kg 137,60 ₺/kg Boyalı Lama...