28 / 03 / 2024

gündoğan loca bodrum fiyat

gündoğan loca bodrum fiyat

Gündoğan Küçükbük Koyu'nda inşa edilen Loca Bodrum evleri 3 katlı ve toplam 36 evden oluşuyor. Proje Mayıs 2008'de teslim edilecek.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor! Yeni proje! 

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön talep süreci başladı. Nidapark Gündoğan projesi için düğmeye basıldı...

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

gündoğan loca bodrum fiyat Haberi

gündoğan loca bodrum fiyat

16 bin metrekarelik arazi üzerinde gerçekleştirilen projede, 500 metrekarelik sosyal tesis alanı, 160 metrekare yüzme havuzu, duşlar, kabinler, cafe ve bar yer almakta.

Loca Bodrum'da özel güvenlik sistemi, dahili telefon sistemi, adsl sistemi, uydu TV sistemi, jeneratör, paratoner, su arıtma sistemi, paket atık arıtma sitemi gibi özellikler bulunuyor.