29 / 03 / 2024

Güneş Apaydın taziye

Güneş Apaydın taziye

TED Ankara Koleji ve ODTÜ İnşaat Mezunu Güneş Apaydın, 7 Kasım 2018 günü vefat etti. Merhum Apaydın'ın ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Avrupa Konutları Güneşli ön talep topluyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Güneşli projesi ön talep toplamaya başladı. İşte projenin detayları...

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Rekor kıran euro güne damgasını vurdu! Son dakika euro/TL kuru

Euro/TL kuru, yeni yılın ilk işlem gününde rekor kırarak güne damgasını vurdu. Peki euro/TL ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Dolar güne sakin başladı! Dolar kuru bugün kaç lira?

Dolar kuru geçen hafta güne Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişle başladı. Bugün ise yatırımcılar döviz kurları ne oldu? Dolar kaç TL? Euro bugün kaç lira? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte 3 Mart 2022 dolar ve euro fiyatları...

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Najıb Ibrahımzada  ve Sardar  Sabzwarı tarafından kuruldu.

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye ile Adnan Abdulhak tarafından kuruldu.

Gram altın güne 419 liradan başladı!

Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 419 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 683 lira, Cumhuriyet altını ise 2.785 liradan satılıyor.

Altının gram fiyatı güne 416 liradan başladı!

Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 416,1 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 686 lira, Cumhuriyet altını ise 2.795 liradan satılıyor.

Gram altın güne 411 liradan başladı!

Altının gram fiyatı, yeni güne yükselişle başlamasının ardından 410,9 liradan işlem görüyor.  Çeyrek altın 672 lira, Cumhuriyet altını ise 2.728 liradan satılıyor.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Gram altın güne nasıl başladı?

Altının gram fiyatı, yeni güne yükselişle başlamasının ardından 404,9 liradan işlem görüyor.  Çeyrek altın 666 lira, Cumhuriyet altını ise 2.720 liradan satılıyor.

Güneş Apaydın taziye Haberi

Güneş Apaydın taziye

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti. Cenazesi bugün defnedilecek. İstanbul Teknik Üniversitesi (İ.T.Ü) İnşaat Fakültesi 1958 sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Cenazesi yarın Ankara Hacı Bayram Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecektir. 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...