28 / 03 / 2024

güneş ışınları beyaz çatı

güneş ışınları beyaz çatı

Beyaza boyanmış çatıların güneş ışınlarını yüzde 70-80 oranında atmosfere geri yansıtıyor

Elimizdeki altınları bozduralım mı? İslam Memiş'ten net yanıt şimdi geldi! O güne kadar bekleyin! Bakmayan bin pişman

Altın fiyatlarındaki sert düşüş karşısında yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusuna yanıt ararken İslam Memiş'ten net yanıt geldi. Memiş, o güne kadar bekleyin diyerek yatırımcıları uyardı. Bakmayan bin pişman olur...

Güneş ışınları geleceğin enerjisine olacak! Türk girişimci tasarladı!

Elektrik olmayan tarım arazilerinde kurulan sistem ile güneşten elde edilen enerji ile arazilerin sulanması sağlanmakta. İşte detaylar…

Corner Life Güneşli'de daireler 237 bin 250 TL'ye!

Beyaz ve Keleş İnşaat, modern mimarinin rahat ve kullanışlı çizgilerini Cornerlife Güneşli ile keyife dönüştürüyor. Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor.

Corner Life Güneşli fiyatları ne kadar?

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası taşıyan Corner Life Evleri'nde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Corner Life Güneşli fiyatları ne kadar?

Güneşli Corner Life ödemeleri!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzasıyla yükselen proje toplam 211 adet daireden oluşuyor. Güneşli Corner Life ödemeleri kapsamında fiyatlar 237 bin 500 TL'den başlıyor.

Greenway Ortadoğu'ya güneş enerjisi santrali kuracak!

Greenway Güneş Sistemleri, geliştirdiği kule tipi yoğunlaştırılmış güneş enerjisi teknolojisi ile güneş ışınlarını alıcı kuleye heliostat aynalar vasıtasıyla yoğunlaştırıp, yüksek sıcaklık ve basınçta buhar üretimi sağlıyor.

Cam şişeden yansıyan güneş ışınları evi yakacaktı!

Kocaeli'de balkon penceresinde unutulan cam şişe, güneş ışınlarını yansıtarak balkonda bulunan bir oyuncağı tutuşturdu. Balkondaki dumanı fark eden mahalleli itfaiyeyi arayarak yangının büyümesine engel oldu.

Cornerlife Güneşli fiyat bilgileri!

Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat tarafından inşa edilen Cornerlife Güneşli projesi A ve B blok olarak yükseliyor. Projede 1+0 daireler 227 bin 500 TL'den başlıyor. Cornerlife Güneşli fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Güneşli Cornerlife konut satış fiyatları!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Cornerlife projesi İstanbul Güneşli'de yükseliyor. 2 blok halinde yükselen Güneşli Cornerlife konut satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Cornerlife Güneşli'de fiyatlar 287 bin 500 TL'den başlıyor!

Cornerlife Güneşli'de fiyatlar 287 bin 500 TL'den başlıyor. Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alıyor.

Cornerlife Güneşli 6 ay sonra teslim! Yüzde 1 KDV!

Keleş İnşaat ve Beyaz inşaatın projesi Cornerlife Güneşli de 6 ay sonra hayat başlıyor. Proje, istanbul Basın Ekspres Yolunda, E-5 ve E-6'ya 5'er dakikalık mesafede yer alıyor.

Cornerlife Güneşli yüzde 1 KDV avantajı ile! 6 ay sonra teslim edilecek!

İnşaat sektörünün köklü markaları Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul’un en çok prim yapan bölgesi olan Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen Cornerlife Güneşli projesinde sona yaklaşıldı.

Cornerlife Güneşli'den 24 ay yüzde sıfır faiz!

KELEŞ ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilen Cornerlife Güneşli'de yeni bir kampanya başladı. Peşin almak isteyen tüketicilere, yüzde 8 indirim uygulanıyor. İkincisinde ise 24 ay vade seçeneğiyle yüzde sıfır faiz imkânı...

güneş ışınları beyaz çatı Haberi

güneş ışınları beyaz çatı

Beyaza boyanmış çatıların güneş ışınlarını atmosfere geri yansıtarak şehirleri serinletebileceği fikri uzun yıllardır bilim adamları tarafından tartışılıyor. Koyu renkli eski çatılar, gelen güneş ışınlarını sadece yüzde 10-20 oranında yansıtırken, beyaz çatılar yüzde 70-80 oranında...