23 / 04 / 2024

güneşli Green İst fiyat

güneşli Green İst fiyat

Saray Grup Green İst nerede? sorusunun yanıtını haberimizin içinde bulabilirsiniz. Green İst Güneşli Evleri'nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Greenist satış ofisi!

Greenist satış ofisi telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Yalçın Koreş Caddesi No:14 Güneşli-İSTANBUL- Güneşli Greenist satış ofisi telefon numarası: 0212 503 07 75 - 0212 503 07 76

Greenist ödemeleri!

İstanbul Bahçelievler Yenibosna'da Saray Grup tarafından Saray Korusu'nun hemen yan tarafında yükselen Greenist ödemeleri bir çok alternatif ile sunuluyor. Greenist ödemeleri ister peşin, ister firma bünyeli, isterseniz de banka kredili olarak gerçekleşti

Greenist satılık!

Greenist satılık daire fiyatları 1 oda 1 salonlar için 340 bin 286 TL' den başlangıç gösteriyor. Saray Grup imzası taşıyan Greenist projesinde 174 adet daire yer alıyor. Projede ayrıca otel konsepti de bulunuyor...

Greenist görselleri!

Saray Grup imzasını taşıyan İstanbul Bahçelievlerde inşa edilen Greenist projesinde toplam 173 konut bulunuyor. Greenist Güneşli projesinde daire fiyatları 340 bin 286 TL'den başlıyor. Greenist görsellerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Green İst fiyat! 293 bin liraya 1+1 teraslı!

Güneşli Green İst minimum fiyat 277 bin 423 lira olarak belirlendi, projeden konut sahibi olmak isteyenler 60 ay vade imkanından yararlanabiliyor

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli prestijli ofis arayanları bekliyor!

Tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânının devam ettiği Balance Güneşli’de stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Balance Güneşli fiyatlar!

Stüdyo ofis alanlarının 50 metrekareden başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar İlçe' sinde yer alıyor. Balance Güneşli fiyatlar metrekare bazında 5 bin 700 TL'den başlıyor.

Yeni nesil ofis projesi: Balance Güneşli!

Balance Gayrimenkul tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli, 40 metrekareden 1700 metrekareye kadar değişen büyüklükteki plaza ofis, cadde ofis, loft ofis ve stüdyo ofislenden oluşuyor.

G Yoo Güneşli satılık ev!

Toplam 721 konuttan oluşan G Yoo Güneşli satılık ev seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Balance Güneşli projesinde teslimler Mart ayında başlayacak!

İnşaat kalitesi, mimari tasarımı ve teknolojik üstünlükleri ile Güneşli ve çevresinin tek A+ projesi olarak yükselen Balance Güneşli, ofis alanlarına yönelik geliştirdiği özel konseptleri ile iş yaşamını konfor ile buluşturuyor.

Green İst Güneşli iletişim!

Green İst Güneşli iletişim için 0212 503 07 75 veya 0212 503 07 76 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin hemen yapıldığı projede daire fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Home Aves’te son 2 stüdyo daire 162.000 TL'ye!

İstanbul’un ulaşım olarak en önemli bölgelerinden biri olan Güneşli’deki HOME AVES projesinde yaşam başladı.Sosyal tesislerinin de hizmete açıldığı projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Güneşli Tri G'de stüdyo daireler 210 bin TL!

Güneşli Tri G Evleri Mar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 152 odalı Centro otel ve 153 adet konut dairesi bulunuyor. Projede stüdyo daireler 210 bin TL olarak satışa sunuluyor.

Sur Yapı Corridor Güneşli iletişim!

Stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinden meydana gelen Corridor Evleri'nde son 17 daire kaldı. Sur Yapı Corridor Güneşli iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Güneşli Home Aves projesinde fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

Güneşli Home Aves projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

güneşli Green İst fiyat Haberi

güneşli Green İst fiyat

Saray Grup Green İst nerede? sorusunu cevaplamadan önce proje hakkında bilgi verelim. Green İst projesi 83 bin metrekare alan üzerinde  inşa ediliyor. 



Saray Grup Green İst nerede? Toplam 173 adet daireden oluşan Green İst Güneşli Evleri İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli bölgesinde yükseliyor. 


Green İst Güneşli projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Güneşli Green İst Konutları'nda yer alan dairelerin alan büyüklükleri 78 metrekare ile 351 metrekare arasında değişiyor. Green İst Güneşli fiyatlarını satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. 


Green İst Güneşli Evleri'nin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna mevcut. 


Saray Grup Green İst nerede? 

Yalçın Koreş Caddesi No:14 Güneşli-Bağcılar/İSTANBUL


Güneşli...