26 / 04 / 2024

güney afrikada çatısı çöken avm

güney afrikada çatısı çöken avm

Güney Afrika' da inşaat halindeki bir alışveriş merkezinin çatısının çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 26 kişi yaralandı. Enkazda arama kurtarma çalışmalarının halen sürdüğü belirtildi....

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Yusuf Güney: '20 bin lira kira veriyorum! Ev sahibi 50 bin lira istiyor'

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar devam ediyor. Anlaşmazlıklar sürerken taraflar soluğu mahkemede alıyor. Bu konuda mağduriyet yaşayan isimlerden biri de Yusuf Güney oldu. 

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Güney Kore’den kripto düzenlemelerinde önemli hamle!

Güney Kore’den kripto para konusunda büyük bir hamle geldi. Güney Kore, yatırımcıları korumaya odaklanan kripto yasa tasarısını onayladı.

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

Esenler Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım kuraları çekildi!

Esenler’deki Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım’da yer alan konutların kura çekilişleri gerçekleştirildi...

Güney Kore'den kripto paralara vergi kararı!

Kripto para piyasaları dünya gündeminde de konuşulmaya devam ediyor. Güney Kore'den kripto paralara ilişkin vergi açıklaması geldi. Güney Kore Maliye Bakanı Hong Nam-ki, sürecin 2022 yılından itibaren başlayacağını belirtti. 

Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çatısı çöktü!

Ankara'da inşaat çalışması nedeniyle 8 katlı Açelya Apartmanı'nın temelinde kayma oluşması sonucu boşaltılmıştı. Kontrollü yıkımına başlanan apartmanın çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Düşen parçalar sonucunda çalışmalara ara verildi.

Alarko GYO, Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Alarko GYO'nun 2021 hesap dönemi bağımsız denetimini yapmak üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile sözleşme imzalanmasına oy çokluğu ile karar verildi.

İş GYO 2021 yılı için Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İş GYO'nun 24 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında onaylanan 2021 yılı hesap dönemi için Güney Bağımsız Denetim tarafından yerine getirilmesi hususu İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

Güney Kore'de arazi yolsuzluğunda 309 kişiye soruşturma açıldı!

Güney Kore'de iki şehirde bazı bölgeler toplu konut inşa alanı yapıldı. Fakat bu alan belirlenmeden önce içeriden bilgi sızdırılıp arazilerin önceden 10 kişiye 8.8. milyon dolara satıldığı öğrenildi.

güney afrikada çatısı çöken avm Haberi

güney afrikada çatısı çöken avm


Güney Afrika'da inşaat halindeki bir alışveriş merkezinin çatısının çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 26 kişi yaralandı


Polis, ülkenin doğusundaki sahil kenti Durban yakınında Tongaat'ta meydana gelen olayda, 1 kişinin öldüğünü, 26 kişinin yaralandığını açıkladı. 


Enkazda arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü...