28 / 03 / 2024

Güney Avustralya yangın

Güney Avustralya yangın

Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde cuma günü başlayan yangınlar devam ediyor. Victoria'daki yangınlar kontrol altına alınırken, Güney Avustralya eyaletindekiler kontrolsüz bir şekilde sürüyor.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

Altında yangın yeri! Piyasalar alev alev! Herkesin gözü oradan gelecek haberde!

ABD'de iki bankaya peş peşe kayyum atanmasından sonra altın fiyatları resmen yangın yerine döndü. Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırarken, dolar değer kaybetti. Herkesin gözü ise oradan gelecek habere çevrildi...

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Karabulut tarafından kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Güney Avustralya yangın Haberi

Güney Avustralya yangın


Güney Avustralya'da devam eden yangınlarda onlarca evin yandığı, iki kişiden haber alınamadığı bildirildi.


Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde cuma günü başlayan yangınlar devam ediyor. Victoria'daki yangınlar kontrol altına alınırken, Güney Avustralya eyaletindekiler kontrolsüz bir şekilde sürüyor.


Yaklaşık 800 itfaiyecinin müdahale ettiği yangınlarda 13 bin hektarlık alan yandı. Sıcak hava ve rüzgarın da etkisiyle devam eden yangınlar yüzünden bölgedeki birçok ev boşaltıldı, yollar kapatıldı.


Adelaide Hills bölgesinde devam eden yangınlarda iki kişinin kayıp olduğu açıklandı. Adelaide Polis Şefi Gary Burns, biri kadın iki kişiden haber alınamadığını...