19 / 04 / 2024

güneydoğunun en büyük avmsi

güneydoğunun en büyük avmsi

Güneydoğu´nun en büyük alışveriş merkezi Prime Mall Gaziantep’te açıldı. 150 milyon dolar yatırımla hayata geçen AVM, 56 bin metrekare mağaza alanı ve 160 bin 992 metrekare toplam alanıyla Güneydoğu’nun en büyüğü olma özelliğini taşıyor...

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

2022 rakamlarına göre en büyük 500 şirketin net satışı 8 trilyon liraya çıktı!

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması’na göre, şirketlerin 2022 yılı net satışları, bir önceki yıla göre yüzde 148,7 gibi rekor bir oranda arttı.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Ödenekte en büyük pay Hazine ve Maliye Bakanlığına gitti

Orta Vadeli Program'dan (OVP) 2023- 2025 yıllarına dair yapılan değerlendirmeye göre ödenekte en büyük pay Hazine ve Maliye Bakanlığının oldu.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Kanal İstanbul güzargahındaki en büyük arazi yatırımı Araplardan!

Kanal İstanbul güzergahında toplamda 100 bin 630 kişiye ait 163 bin 745 adet tapu bulunuyor. El değiştiren arazilerden en büyük alana sahip ilk 10 şahıs/şirketten 3 tanesi Arap yatırımcılardan oluşmuş.

ABD'nin ham petrol üretiminde 40 yılın en büyük aylık düşüşü!

Mayıs ayında günlük ortalama 1,99 milyon varil azalan ABD'nin ham petrol üretimi, Ocak 1980'den bu yana görülen en büyük aylık düşüş olarak kayıtlara geçti.

Japonya'ın ihracatı 2009'dan bu yana görülen en büyük düşüşü yaşadı!

Japonya'nın ihracatı Mayıs ayında 2009 global finansal krizinden bu yana en büyük düşüşü yaşadı.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Deprem'de en büyük zararı fay hattı üzerindeki yapılar görüyor!

Fırat Üniversitesi (FÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy yaptığı açıklamada, "Deprem'de en büyük zararı fay hattı üzerindeki yapılar görüyor" dedi.

Kanal İstanbul güzergâhında en büyük araziler 3 Arap şirketine ait!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul proje güzergâhında arazi hareketliliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2011’den bu yana arsa hareketi tam 30 milyon metrekareyi bulmuştur. Bölgede en büyük arazisi olan ilk 3 şirket de Arap şirketi.” dedi.

güneydoğunun en büyük avmsi Haberi

güneydoğunun en büyük avmsi


Pek çoğu Gaziantep pazarına ilk defa girecek yeni markalardan oluşan alışveriş merkezi, 165 mağazadan ve sosyal alanlardan oluşuyor. Zengin yemek kültüründen oluşan restoranların bulunduğu AVM'de, 10 adet dijital sinema salonu, eğlence kompleksi, bin 500 araçlık açık ve kapalı otopark bulunuyor. Yılda 10 milyon ziyaretçi ağırlamayı hedefleyen AVM, toplamda 2 bin 500 kişiye de istihdam sağlıyor. Açılıştan önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Prime Mall Türkiye Genel Müdürü Dr. Artuğ Çetin, yabancı yatırımcının Türkiye’ye çok sıcak baktığını ifade etti.


AVM´nin inşaatının normalden 4 buçuk ay önce bitirildiğine dikkat çeken Çetin, 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlanacağını kaydetti. Çetin şunları söyledi: "Biz Türkiye’de çok güzel bir istikrar yakaladık. Gerek siyasi gerek ekonomik bu da yurt dışından bakıldığı zaman Türkiye açısından çok...