19 / 04 / 2024

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...



Tuğla, ambalaj ve döküm ana iş kollarında yürütttüğü faaliyetleriyle Türkiye’nin önemli holdingleri arasında olan Işıklar Holding, yerli kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) yeni bir borsada daha işleme açıyor. Işıklar Enerji ve Yapı Holding’in bağlı ortaklığı Bulgaristan merkezli Işıklar Software and Technology EOOD’nin ihraç ettiği ilk kripto para ISIKC; Paritex, Fatbit ve Cointiger’dan sonra bu defa de Coinmarketcap’e göre işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan LBank kripto para borsasında işlem görecek. ISIKC'de 2 Aralık'ta Türkiye saatiyle 23:00’de işlem yapılabilecek.

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık, konuya ilişkin açıklamasında “ISIKC’nin günlük işlem hacmi 1 milyar USD’nin üzerinde dev bir borsaya açılması, kripto paramızın gelişmesi açısından son derece memnuniyet verici bir gelişme” ifadelerini kullandı.  

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

“Dördüncü borsaya da girmiş olduk”

“Hedeflerimiz hem yeni yatırımlarla hem de farklı finansman stratejileriyle büyümeye devam etmek” değerlendirmesinde bulunan Işık, şunları kaydetti: 

“Geçen yıl mart ayında devreye aldığımız Işıklar Coin’i, önce bayilerimiz için bir sadakat programına dönüştürdük. Daha sonra grup dışı diğer şirketlere de açmaya başladık. 2020 Mart ayında başlayan Işıklar Coin uygulamamız, bayilerimize indirim sağlayan bir sadakat kartı gibi çalışıyor. Şimdiye kadar üç ayrı kripto para borsasında işlem gören ISIKC, 2 Aralık tarihi itibarıyla dördüncü borsaya da girmiş oldu. Artık Türkiye’de Paritex, Uzakdoğu borsasında Cointiger, ABD'de ise Fatbit’te vardık, bunlara işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan LBank da eklendi.”

Işıklar Holding'in coin sistemi büyüyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön