23 / 04 / 2024

Dünyanın en büyük yatında daire fiyatları 9.5 milyon Euro'dan başlıyor!

Dünyanın en büyük yatında daire fiyatları 9.5 milyon Euro'dan başlıyor!

Dünyanın en büyük yatında 9.5 milyon Euro tutarından başlayan fiyatlarla, satılık 39 daire sunuluyor. Geminin 2024 yılında denize indirilmesi hedefleniyor. 



Dünyanın en büyük yatında 9.5 milyon Euro tutarından başlayan fiyatlarla, satılık 39 daire sunuluyor. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; 220 metre uzunluğa sahip geminin 2024 yılında denize indirilmesi hedefleniyor. 

Somnio adındaki yat, Abu Dabi kraliyet ailesine ait olan ve uzunluğuyla ön plana çıkan Azzam’dan 40 metre daha uzun şekilde yapılıyor. Projeye, cilt bakım şirketi olan Private Formula International’ın kurucusu olan ve şu anda sürdürülebilir bir teknoloji grubu olan Somnio Global’ın yöneticiliğini üstlenen ABD’li milyoner Carl Le Souef öncü konumda.

Somnio, Latince’de rüya görmek anlamını taşıyor. Somnio’yu hem uzunluk hem de hacim açısından dünyanın en büyük yatı şeklinde nitelendiren proje yöneticileri bu ismin Somnio’yu tanımladıklarını vurguluyor. 

Dünyanın en büyük yatında daire fiyatları 9.5 milyon Euro dan başlıyor!

ÖZEL ŞARAP MAHZENİ, ÖZENLE SEÇİLMİŞ BİR ROTA

Somnio’daki dairelerin maliyeti yaklaşık 9.5 milyon Euro kadar ve sahipleri toplu olarak senelik bir seyahat programını kararlaştıracak. Yatta 10 bin şişe kapasiteli bir şarap mahzeni ve bir plaj kulübü bulunacak. 

Somnio’da sadece 39 daire alıcısına özel özenle seçilen destinasyonlardan meydana gelen ve hiç bitmeyen bir küresel güzergah sağlanıyor.

Yolcu gemileri, Kovid-19 pandemisiyle beraber 2020 Mart'ta tamamen kapandı. Gemiler uluslararası güzergahlar için daha yeni yelken açıyor. 

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!


Geri Dön