24 / 04 / 2024

Işıklar Holding'in coin sistemi büyüyor!

Işıklar Holding'in coin sistemi büyüyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Handan Sema Ceylan, bugünkü köşesinde Işıklar Holding'in kripto para yatırımlarını kaleme aldı. İşte Handan Sema Ceylan'ın o yazısı...



Dünya Gazetesi köşe yazarı Handan Sema Ceylan, bugünkü köşesinde Işıklar Holding'in kripto para yatırımlarını kaleme aldı. İşte Handan Sema Ceylan'ın o yazısı...

Bu yılsonunda toplamda tüm şirketleri ile birlikte 1 milyar liralık ciroya ulaşacak Işıklar Holding, kripto paraları işine entegre ederek farklı bir uygulama başlattı. Ana iş kolları tuğla, ambalaj ve döküme odaklanan holding, bayileri için bir sadakat programı gibi çalışan Işıklar Coin’i (isikc) geçen yıl devreye aldı. Türkiye’de toplam 4 milyon kripto para yatırımcısı olduğunu söyleyen Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık, “Biz halka arzlarla borçlanmadan önemli bir kaynak yarattık. Bu çok doğruydu. Şimdi coin’lerle de bambaşka bir açılım yapmış olduk. Bayilerimizle aramızda ıskonto vererek bir müşteri sadakati programı olarak başlattığımız Işıklar Coin’i şimdi diğer şirketlere de açacağız” diyor.

Işıklar Holding in coin sistemi büyüyor!                 

Çemaş, Niğbaş, Işıklar Tuğla, Işıklar Ambalaj gibi sektöründe öncü firmaları bünyesinde bulunduran, 80 ülkeye ürettiklerinin yüzde 65’i ihraç eden Işıklar Holding, yeni hedeflerini DÜNYA’ya anlattı. Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık, Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Ela Işık ile sorularımızı yanıtladı. Işık, “Türkiye’de yeteri kadar şirket halka açık değil. Bu yıl ama hızlı bir rüzgar başladı. Önce yatırımcı sayısı arttı. Sonra halka arza ilgi... Işıklar Grup olarak büyük ölçüde halka açığız. Krizleri o şekilde atlattık. Yatırımlarla büyüyor olmamızı buna borçluyuz. Şimdi de Işıklar Coin’imizi devreye aldık” diyerek, yeni sistemlerini ve hedeflerini şöyle anlatıyor:

Işıklar Holding in coin sistemi büyüyor!

4. BORSAYA DA SUNACAK

Geçen yıl mart gibi Işıklar Coin’i devreye aldık. Bizimki bir müşteri sadakat programı olarak dizayn edildi. Hani futbol takımları da taraftarları için yapıyor ya… Biz de kendi grup şirketlerimizin bayilerine öncelikle başladık. Bayi bizim coin’den belirli bir miktarda alırsa o zaman ıskonto kazanıyor. Tabi coinleri tutmak kaydıyla. Eğer coin fiyatı yükselir satarsa iskonto alamıyor. Ama coin’den de para kazanıyor. Üç ayrı kripto para borsasında başladık. Türkiye’de Paritex, Uzakdoğu borsasında Cointiger’da bir de ABD’de Fatbit’te varız. Bir 4. de bu hafta içinde giriyoruz. Şimdi coinimizi grup dışına da açtık. Toplam kripto paramız 100 milyon adet. Şu anda 4 milyon kadarı satıldı. İlk arzı 20 cent’ten yaptık ikinci arz 40 cent’ten oldu, şu anda 1 doların üzerine çıktı. Bayilerimiz de kazandı ve üstüne ıskonto aldı.  

ABD'de alınan kripto para kararı piyasayı nasıl etkileyecek? 

Kripto paraları 2022'de neler bekliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön