20 / 04 / 2024

Güngör Gülenç

Güngör Gülenç

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sahillere yeni bir vizyon kazandırırken sağlıklı bir altyapı için bu bölgeleri içme suyu hatlarının ardından kanalizasyon, yağmursuyu hatları ve arıtma tesisleri ile donatıyor.

Çin'de konut inşaatları için karamsar 2024 öngörüsü!

Çin'de konut piyasasında 2024 yılında da düşüşün devam ederek ekonomik büyümeyi aşağı çekeceği öngörülüyor. 

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Kahramanmaraş depremlerinin ekonomik hasarı 150 milyar dolar olarak öngörüldü!

Tarihin en ağır felaketlerinden birini 11 şehirde birde yaşayan  Türkiye’nin bölgede yeniden kalkınmayı 5 senede, 150 milyar dolarlık bir maliyetle yapabileceği öngörüldü. İşte ayrıntılar...

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öngör İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Şahir Talıbaş tarafından kuruldu.

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 249 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güngör tarafından kuruldu.

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Güngör Gülenç Haberi

Güngör Gülenç

Bursa’nın sahip olduğu en önemli değerlerden biri olmasına rağmen bugüne kadar özellikle turizmde yeteri kadar öne çıkamayan sahiller, Büyükşehir Belediye tarafından uygulanan vizyonel projelerle nakış gibi işleniyor. Gemlik ve Mudanya sahillerinde uygulanan sahil düzenleme projeleri hızla devam ederken, bu bölgeler de yıllar sonra sağlıklı bir altyapıya kavuşuyor. Gemlik’in Gemsaz ve Kumsaz bölgesi sağlıklı içme suyuna kavuşurken, şimdi de kanalizasyon ve yağmur suyu hatları ile Kumsaz’a yapılacak arıtma tesisi çalışmalarına hız verildi.


SAHİLLER PIRIL PIRIL OLACAK


Kumsaz’da devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sahillerdeki üst yapı çalışmaları devam ederken, altyapının da sağlıklı hale getirilmesi için büyük bir çaba harcadıklarını belirten Başkan Altepe, 17 ilçede 1070 mahallede çalışmaları...