25 / 04 / 2024

Gürbey Çetintaş

Gürbey Çetintaş

Çetintaş Geri Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gürbey Çetintaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Gürbey Sonugür tarafından kuruldu.

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürbey Aydemir ve Rıfat Kısar ortaklığında kuruldu.

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Cemal Gürbey tarafından kuruldu.

Kenan Çetintaş Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Çetintaş Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çetintaş ve Turgut Duran ortaklığıyla kuruldu.

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri!

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri kapsamında proje, Fikirtepe Mahallesi Hızırbey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı projede fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Çetintaş Geri Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetintaş Geri Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gürbey Çetintaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Göztepe Çetintaş Apartmanı'nda satış memurluğundan 1.2 milyon TL'ye daire!

Kadıköy Göztepe'de yer alan Çetintaş Apartmanı'ndaki 9 numaralı daire İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından satışa çıkıyor. Fiyatı 1 milyon 200 bin TL olarak belirlendi...

Sedat Çetintaş kimdir?

Sanayi-i Nefise Mektebi mezunu ilk mimarlardan olan Sedat Çetintaş kimdir? Sedat Çetintaş hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? Mimar Sedat Çetintaş hangi eserleri hayata geçirdi?

TOKİ, Ankara Gölbaşı'nda 1.062 konut yaptıracak

TOKİ, Ankara-Gölbaşı Örencik'e, 1.062 konut, altyapı ve sosyal donatı inşaatı işlerinin yapımı için ihale yapacak.

Gaziantep'te inşaat faaliyetleri 15 gün durduruldu

Gaziantep Müteahhitleri Derneği'nden kentte inşaat faaliyetlerinin 15 gün boyunca durdurulduğu bildirildi.

Antalya'da spor tesisine gökdelen dikecekler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Yüzüncü yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu araziye gökdelen yapılacağına dair iddianın gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Gölbaşı, İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i oldu

Gölbaşı, Mogan ve Eymir gölleri sayesinde İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i, Bodrum'u konumuna geldi.

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kutlanıyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ''13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü'' dolayısıyla bir bildiri yayımladı.

Gürbey Çetintaş Haberi

Gürbey Çetintaş

Çetintaş Geri Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gürbey Çetintaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Çetintaş Geri Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; geri dönüşüm, inşaat, gayrimenkul, taşımacılık, dış ticaret. 1)DEMİR HIRDAVAT a. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. b. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. c. Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Her nevi sınai yarı mamul ve mamul; matkap uçları, elmas matkap...