28 / 03 / 2024

Gürbüz Bağış

Gürbüz Bağış

Bağış Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Bağış ve Gürbüz Bağış ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Tebernüş Kireçci'den ticari gayrimenkul yorumu: Döviz ve mevduattaki birikimler gayrimenkule akmaya henüz başlamadı!

TCMB tarafından yapılan açıklamada Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 12,5, arttı. Verileri değerlendiren Tebernüş Kireçci ''Döviz ve mevduattaki birikimler gayrimenkule akmaya henüz başlamadı.'' dedi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Elbistan için yeni karar! İlçe başka yere taşınıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikincisinin yaşandığı Elbistan ile ilgili önemli bir karar alındı. İlçedeki yeni yapılaşma ile ilgili kararı, Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz duyurdu.

Sevgililer günü indirimi başladı! Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var! Sirius 7 Şubat 2023 fiyat listesi

En önemli günlerden biri olan 14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevdikleri için hediye arayanlar indirimleri takip ediyor. Sirius pırlantada sevgililer günü indirimi başladı.  Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var!

Dolarda rekor seviye göründü! Bu rakamı görenlerin dizinin bağı çözülecek! Dolar tam bu kadar olacak

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar ''dolar ne olur?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Dolarda rekor seviye göründü! Bu rakamı görenlerin dizinin bağı çözülecek! Dolar tam bu kadar olacak...

Altının geleceği yeni rekor rakam ortaya çıktı! Görenlerin dizinin bağı çözülecek! Altını olan o günü beklesin

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ne kadar olacak sorusu için yeni rekor rakam ortaya çıktı.  Görenlerin dizinin bağı çözülecek! Altını olan o günü beklesin! Hemen bakın...

Evini güzelleştirmek isteyenleri BİM’e alalım! Bu fiyatlar aklınızı başınızdan alacak! İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM’e 2 Aralık’ta gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak gibi… Karanlıkta parlayan nevresim seti 299 lira, astronot figürlü gece lambası 109 liraya satışa sunulacak. İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi…

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Gayrimenkul kaynaklı göç hareketleri mi başlıyor?

Kiralık ve satılık gayrimenkul fiyatlarında artış hız kesmeden devam ediyor. Peki söz konusu bu artışlar gayrimenkul kaynaklı göç hareketlerini mi başlatacak? 

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Gürbüz Bağış Haberi

Gürbüz Bağış

Bağış Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Bağış ve Gürbüz Bağış ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Küçükçekmece'de kuruldu.


Bağış Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-iİNŞAAT  a-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...