23 / 04 / 2024

Gürcan Şen

Gürcan Şen

Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Gürcan Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Lounge İstanbul Sabiha Gökçen açıldı!

İstanbul ve Ankara'daki Turkish Airlines Lounge'larında olduğu gibi havalimanı terminalinden bağımsız girişi olan özel yolcu salonuna, Sabiha Gökçen Havalimanı dışında bulunan THY'e ait otoparktan gerçekleşen ring seferleriyle kolayca ulaşılacak.

Malaysia Airport'tan Sabiha Gökçen açıklaması!

Malaysia Airports Holdings açıklamasına göre, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın işletilmesi için kurulan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Şirketinin (İSG) hisselerinin toplam 285 milyon euro tutarındaki yüzde 40'ının da alınması konusunu görüştü.

Malaysia Airports Sabiha Gökçen hisselerin alınması için onay aldı!

Malaysia Airports Sabiha Gökçen hisselerin alınması için onay aldı. Malaysia Airports Holdings, Sabiha Gökçen Havalimanı hisselerinin, kendi sahip oldukları dışında kalan yüzde 40'ının alınması için hissedarlarının onayını aldığını bildirdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın gürültü haritası hazırlanacak!

Türkiye'nin uluslararası havalimanlarından biri olan Sabiha Gökçen'in gürültü haritası hazırlanacak. Havalimanından kalkan uçakların çevreye yaydığı gürültünün şiddeti, haritası ve hangi noktalara kadar yayıldığı tespit edilecek...

Malaysia Airports Sabiha Gökçen'ni bünyesine kattı!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından devralınması işlemine izin verd

Malezyalılar Sabiha Gökçen için onayı kaptı!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı artık Malaysia Airport'un!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Sabiha Gökçen'in Malezyalı şirkete devrine izin çıktı!

Rekabet Kurumu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Limak Grubu'na ait hisselerinin Malaysia Airport Holding tarafından devralınmasına izin verdi. Satış işlemiyle ilgili Rekabet Kurumunun resmi sitesinden açıklama yapıldı.

Gökçen Eryılmaz kimdir?

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Gökçen Eryılmaz kimdir? Gökçen Eryılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gökçen Eryılmaz, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşte Gökçen Eryılmaz..

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm ve Havacılık Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm ve Havacılık Anonim Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi, Halis Din tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Özdilek Park İstanbul Gülşen şarkılarıyla coşacak!

Özdilek Park İstanbul Gülşen şarkılarıyla coşacak. İstanbul’un gözde alışveriş merkezi ÖzdilekPark İstanbul, 30 Kasım Pazar günü ünlü şarkıcı Gülşen’i sevenleriyle buluşturacak. Gülşen, hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Ankara Optimum AVM'nm 10'uncu yıl etkinliğine Gülşen katıldı!

Ankara'da Optimum AVM'nin 10. yılına özel olarak düzenlediği etkinlikte 10 katlı 10'uncu yıl pastasını keserken zorlanan Gülşen: "Boyum yetişmiyor. 20'nci yılınızda Demet Akalın'ı çağırın; onun boyu uzun" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı CAPA'dan Yılın Havalimanı ödülü aldı!

İSTANBUL Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG), Asya Pasifik Havacılık Merkezi (CAPA) tarafından 15-25 milyon yolcu kategorisinde "Yılın Havalimanı" ödülü aldı. Yolcu sayısı 10 ayda 20 milyona yükseldi...

Gürcan Şen Haberi

Gürcan Şen

Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Gürcan Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Kaan Yapım Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır A-İNŞAAT VE YAPI İŞLERİ ALANINDA: 1) Her nevi konut, toplu konut inşaatı yaptırır, satar, kiraya verir,şehirler kurar, işhanları, yol, köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, hava alanları, otel, motel, kamping, hertürlü turistik tesis, alışveriş merkezi, spor tesisleri, spor sahaları ve her türlü inşaat işlerini yapar, her türlügayrimenkul alım satım ve ticaretini yapar. 2) Gerek kendi arsa ve arazileri gerekse özel ve tüzel kişilere veya hazineyeait arsa ve araziler üzerinde her türlü konut, toplu konut, turistik tesis, tatil köyleri ve konaklama tesisleri...