24 / 04 / 2024

gürcistan 9 yeni gümrük kapısı

gürcistan 9 yeni gümrük kapısı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, ticaretin yoğun olduğu sınır ülkelerine yeni gümrük kapıları açılması çalışmalarında sona geldi. Irak ve Gürcistan sınırına 9 yeni gümrük kapısı açılması öngörülüyor...

GYO'lar yükselişte! 2023'te 9 yeni GYO’nun halka arzı ile GYO sayısı 48'e yükseldi!

Borsa İstanbul’da uzun yıllar durağan seyreden gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) sayısında hızlı bir artış yaşandı ve 2023 yılında 9 yeni GYO’nun daha halka arz olmasıyla toplam GYO sayısı 48’e ulaştı. 

TOKİ'den 1.529 konutluk 9 yeni proje geliyor! Bu illerde yaşayanlara Ekim piyangosu vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1.529 konutluk 9 yeni projesi için düğmeye bastı. Bu illerde yaşayanlara resmen Ekim piyangosu vurdu...

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Dul ve yetim Temmuz 2023 zamlarını gören inanamadı! Yeni ve zamlı dul-yetim maaşlarında son dakika! Acilen bakın!

Dul ve yetim Temmuz 2023 zamlarını gören inanamadı... Yeni ve zamlı dul-yetim maaşlarında son dakika... Acilen bakın...

Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Asgari ücret ve memur maaş zamlarının netlik kazanmasıyla birlikte kıdem tazminatı da yeniden hesaplanacak. Peki, Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Samsung Knox Matrix ile çoklu cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlıyor!

Samsung Knox Matrix ile cihaz güvenliğinde yeni bir dönem başlatıyor. Bu yeni platform sayesinde Samsung marka cihazlar, güvenli bir ağ içinde birbirlerini koruyacak. İşte ayrıntılar...

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin!

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin! Son dakika gümüş fiyatları 21 Şubat 2023...

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

''Gümüşte yeni ralliler bekliyorum'' diyen İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları bakmadan geçmeyin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023-2024 yılında gümüşün performansının altıdan daha iyi olacağını belirterek gümüşte yeni ralliler bekliyorum dedi ve rakam açıkladı. Gümüş yatırımcıları bakamdan geçmeyin!

Altın fiyatlarında görülecek yeni seviyeleri Altın Kahini İslam Memiş bir bir açıkladı! 

Son dakika altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın fiyatlarında görülecek yeni seviyeleri Altın Kahini İslam Memiş bir bir açıkladı. İşte o rakamlar...

'Hayırlı olsun' diyen Selçuk Geçer, doların göreceği yeni seviyeyi açıkladı!

Merkez Bankası tarafından açıklanan rakamı analiz eden tecrübeli ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun göreceği yeni seviyeyi açıkladı ve "hayırlı olsun" dedi.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Dolar/TL güne 9,04 seviyelerinde başladı!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar Yeni haftanın üçüncü işlem gününe yatay başlayarak 9,04 seviyelerinde işlem görüyor.

gürcistan 9 yeni gümrük kapısı Haberi

gürcistan 9 yeni gümrük kapısı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, ticaretin yoğun olduğu sınır ülkelerine yeni gümrük kapıları açılması çalışmalarında sona geldi. Irak ve Gürcistan sınırına 9 yeni gümrük kapısı açılması öngörülürken, İran ve Nahcıvan’ın da bulunduğu 4 gümrük kapısının yenilenmesi için start verildi. Ancak muhatap ülkelerdeki ekonomik ve güvenlik sorunları nedeniyle çalışmalar ağır aksak ilerliyor. Bu aşamada Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, çalışmaları kendi bütçe imkanlarıyla sürdürecek.


GÜRCİSTAN’A 3 YENİ KAPI


- Çıldır/Aktaş (Ardahan)-Kartsakhi Kara Hudut Kapısı.


- Canbaz/Demir İpekyolu (Ardahan)-Kartsakhi Demiryolu Hudut Kapısı.


- Muratlı (Artvin)-Maradidi Kara Hudut Kapısı.


IRAK’A 6 YENİ KAPI


- Ovaköy(Şırnak)-Karavala Kara Hudut Kapısı: Bakanlar Kurulu kararıyla daimi hudut kapısı ilan edildi. -Aktepe (Şırnak)-Bacuka Kara Hudut Kapısı: Kapının açılmasına ilişkin Protokol, 25 Mart 2014’te imzalandı. 


-Ovaköy-Karavala Demiryolu Hudut Kapısı: Türkiye-Irak demiryolunun hududu geçeceği nokta üzerinde iki ülke...