24 / 04 / 2024

Gürlek Hafriyat Nakliye aş

Gürlek Hafriyat Nakliye aş

Türkşeker A.Ş' ye ait Nevşehir ili, Gülşehir ilçesi, Yeniyaylacık köyü, Dağılgan mevkiinde bulunan gayrimenkul 277 bin lira muhammen bedelle Gürlek Hafriyat Nak. İnş. San. Pet. Otm. Tic. ve Mad. Ltd. Şti. Firmasına satıldı.

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Tuzla'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Kut tarafından kuruldu.

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifası kabul edildi ve yerine yeni genel müdür atandı. İşte ayrıntılar...

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Lucas Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Gürlek Hafriyat Nakliye aş Haberi

Gürlek Hafriyat Nakliye aş


Türkşeker A.Ş' ye ait Nevşehir ili, Gülşehir ilçesi, Yeniyaylacık köyü, Dağılgan mevkiinde bulunan tapuda K33A23C pafta, 142 ada, 74 no.lu parselde kayıtlı 16 bin 328 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile üzerinde bulunan mütemmimlerinin özelleştirilmesine ilişkin yapılan ihalede 277 bin lira muhammen bedelle ikinci en yüksek teklifi veren Gürlek Hafriyat Nak. İnş. San. Pet. Otm. Tic. ve Mad. Ltd. Şti. Firmasına satıldı.


Detaylı bilgi için