28 / 03 / 2024

Gürses Yıldırım

Gürses Yıldırım

HGÖ Yıldırım İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Gürses Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi Nil Caddesi'nde kuruldu

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Binali Yıldırım'dan 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki gösterdi. Yıldırım, ''Bekadan bahseden bu bildiriyi çok da dikkate almamak gerekir" diye konuştu.

Hadise ve Kaan Yıldırım Göktürk’te müstakil ev arıyor!

Evlenme kararı alan Hadise ve Kaan Yıldırım, hazırlıklara başladı. Çift, Göktürk’te müstakil bir ev arayışına girdi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Yıldırım Güngör: Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı!

İran'da meydana gelen depremin Van'da hissedilmesi ve Gelenler köyünde 40 evin yıkılması sonrası uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı. Afet uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Güngör depreme dair yaptığı açıklamada, "Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı, artçılarda yıkılabilir." dedi...

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Binali Yıldırım Gıda Merkezi projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın "Gıda Merkezi" projesinin bir ayağı Tuzla'da, diğer ayağı Arnavutköy'de olacak.

Binali Yıldırım: İstanbul'a çok güzel müjdelerimiz var!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "18'inden sonra, belirli bir takvime göre biz projelerimizi açıklayacağız, İstanbul'a çok güzel müjdelerimiz var." dedi.

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fazlı Yıldırım tarafından kuruldu.

Yıldırım Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da kentsel dönüşüm görüşmelerine başlıyor.

Gürses Yıldırım Haberi

Gürses Yıldırım

HGÖ Yıldırım İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Gürses Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


HGÖ Yıldırım İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


HGÖ Yıldırım İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Zümrütevler Mahallesi Nil Caddesi,...