26 / 04 / 2024

güvenpark minibüs durakları

güvenpark minibüs durakları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Güvenpark’ta bulunan minibüs duraklarının yeraltına alınıp, üstünün de yeşil alan haline getirilmesi projesinin halka sorulabileceğini belirtti.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu'nun Kızılay istasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak minibüs duraklarının da yeraltına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na, "Bence siz, anlamadığınız işe bulaşmayın" diye tepki gösterdi.

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Bağ-Kur'lular için prim gün sayısının 7200'e indirilmesiyle hemen emekli olunabilecek mi?

TBMM'nin açılmasını takiben, BAĞ-KUR'da prim gün sayısının 9000'den 7200'e düşürülmesi hakkındaki yasa teklifi masada olacak. Bu değişiklikten yaklaşık 1 milyon BAĞ-KUR'lunun yararlanması öngörülüyor. İşte konu ile ilgili ayrıntılar....

Emeklilik için gereken prim günü sayısı 7200'e düşüyor: Yeni düzenleme detayları

Emeklilik süreci, farklı meslek grupları ve sigorta kollarına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Son zamanlarda gündeme gelen önemli bir gelişme ise emeklilik için gereken prim günü sayısının düzenlenmesi ile ilgilidir. İşte 1 milyon kişiyi yakından ilgilendiren yeni emeklilik düzenlemesi..

Qadraj Gözdağı'nda sınırlı sayıda daire için yüzde 30 indirim fırsatı! 

Qadraj Gözdağı projesinde sınırlı sayıda daire için geçerli yüzde 30 indirim fırsatı başladı. Peki Qadraj Gözdağı projesinde indirimli konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir? Yatak gıcırtısı için ne yapılmalıdır?

Zamanla kalitesi azalan yaylar, baza yatak gıcırtısına neden olabilir. Baza sisteminin metalleri de buna neden olabilir. Bu sorunu önlemenin birkaç yolu var. Baza yatak gıcırtısı nasıl tamir edilir ve bunun için ne yapılmalı sorularına yanıt arıyorsanız haberi okumaya devam edebilirsiniz.

Türkiye'ye göç edenlerin sayısı 2022'de yüzde 33,2 azaldı: 1 yılda yaklaşık 400 bin yabancı geldi, 140 bin Türk gitti! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, 2022'de 399 bin 643 yabancı uyruklu Türkiye'ye göç ederken, 139 bin 531 Türk vatandaşının da yurt dışına göç ettiği belirlendi. Türkiye'ye göç edenlerin sayısı 2022'de, 2021'e kıyasla yüzde 33,2 azaldı.

Otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı 2023'ün ilk yarısında 1 milyar dolara yaklaştı!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği kayıtlarından derlenen bilgilere göre, Türkiye'den 2023 yılının ocak-haziran döneminde 67 ülkeye otobüs, minibüs ve midibüs ihraç edildi.

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

Emeklilikte prim gün sayısı düşürülecek mi?

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, emeklilik için gerekli prim gün sayısının yüksek olduğunu söyleyerek emekli olamayan esnaf ve sanatkarların, prim gün sayısının SSK'lılarla aynı olması için yapılan çalışmalara değindi ve Meclis'in açılacağı tarihe

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Ticari araçların efsanevi modeli Ford Transit Minibüs’e zam geldi mi?

Ford’un ticari araç sınıfında yer alan ve ticari araç satın almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan Transit Minibüs’ü yeni fiyatı merak ediliyor. Ford, her ay olduğu gibi bu ay da Transit Minibüs’ün yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün! Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün... Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın...

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi! İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları!

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi... Peki Ducato Minibüs'ün Mayıs 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları...

güvenpark minibüs durakları Haberi

güvenpark minibüs durakları


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Güvenpark’ta bulunan minibüs duraklarının yeraltına alınıp, üstünün de yeşil alan haline getirilmesi projesinin Güvenpark’a sandık kurulup halka sorulabileceğini söyledi. 

Başkan Gökçek, “Keçiören Metrosu Kızılay’a gelince burası kazılacak mı? Kazılacak. Burası kazıldıktan sonra minibüs duraklarını alta alıp, üst tarafı geniş bir yeşil alan haline getirip pakın yeşilliğine katmak kötü bir olay mı?. Metronun işi 3 ay sürerse, onun ardından biz devreye gireceğiz. Herhalde 6 ay içinde bitiririz. Biz burayı bağırta bağırta bitireceğiz” dedi. 

Başkan Gökçek, Radyo Trafik’te, Elvan Palaşoğlu ve Gazeteci Deniz Gürel’in moderatörlüğünde, Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Başkanı Emre Sevim’in katıldığı “Her yönüyle Güvenpark tartışması” programına telefonla bağlandı. 

Programda, Ulaştırma Bakanlığı tarafından Güvenpark'taki minibüs duraklarının altına yapılması planlanan Keçiören Metrosu'nun ikinci aşamasının Kızılay istasyonu yapımıyla...