20 / 04 / 2024

güzelbahçe satılık arsa

güzelbahçe satılık arsa

İzmir Güzelbahçe ve Kızılcahamam Belediye Başkanlığı muhtelif taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Fatih Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı! 

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, Fatih Molla Gürani Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 172.17 metrekare alana sahip.

Belediye'den İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 275,61 metrekare alana sahip.

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Sivas Merkez'de 13 milyon TL'ye satılık arsa!

Sidaş Emlak Oto A.Ş, Sivas Merkez'e bağlı Kılavuz Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 932 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

İzmir Güzelbahçe'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, Güzelbahçe İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Güzelbahçe'de 11.9 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

İzmir 9. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Yelki Mahallesi 1275-1277-1374-1391 parselde tarlayı 11 milyon 950 bin TL'ye icradan satıyor...

Çeşme'de 9.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Ovacık Mahallesi 156 ada 4 parsel, 156 ada 3 parsel ve 8105 ada, 1 parselde yer alan arsa açık artırma usulü ile satılacak...

güzelbahçe satılık arsa Haberi

güzelbahçe satılık arsa

Güzelbahçe belediyesi merkez mahalle Kahramandere mevkinde bulunan toplam 7 bin 200 metrekare tarlayı kapalı teklif usulü ile satacak.

Belediyenin özel mülkiyetinde bulunan tarlanın satışı, 9 Ekim 2007 tarihinde saat 10.30'da Güzelbahçe Belediye Başkanlığında yapılacak.

Tahmini bedeli 936 bin YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 28 bin 80 YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak. Satışa katılmak isteyenler şartname ve eklerini bedeli karşılığı belediyeden satın alabilecekler.

Kahramandere Mahallesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planında 2 katlı inkişaf konut adasında bulunan taşınmazın üzerine imar hattı tahakkuk ettikten sonra inşaat yapılabilecek.

Öte yandan Kızılcahamam Belediye Başkanlığı Yenice, İsmetpaşa ve Kamalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 12 adet imarlı taşınmazı satışa çıkardı.

İhaleler, 12 eşit taksit ile 26 ve 27 Eylül 2007 tarihlerinde belediyede...