29 / 03 / 2024

GYODER erzurum

GYODER erzurum

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, 4 Ekim'de 8'ncisi düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi ile GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açmış olacak. 

GYODER, Erzurum'u mercek altına alacak!

GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 8‘incisi, 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Erzurum’da gerçekleştirilecek.

Gelişen Kentler Zirvesi-Erzurum'un Sonuç Bildirgesi'ni yayınlandı!

GYODER öncülüğünde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Gelişen Kentler Zirvesi-Erzurum'un Sonuç Bildirgesi yayınlandı.

Erzurum'da 61 bin yeni konuta ihtiyaç var!

GYODER ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi ortaklığında düzenlenen 8. Gelişen Kentler Zirvesi Erzurum'da gerçekleştirildi.

8. Gelişen Kentler Zirvesi Erzurum'da yapıldı!

GYODER ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi ortaklığında hazırlanan 8. Gelişen Kentler Zirvesi, Erzurum'da gerçekleştirildi.

Erzurum Gelişen Kentler Zirvesi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ve 8’incisini 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştireceği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ için geri sayım başladı.

GYODER, Erzurum'u mercek altına alacak!

GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 8‘incisi, 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Erzurum’da gerçekleştirilecek.

Erzurum gayrimenkul sektörünün radarına giriyor!

GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 8’incisi, 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Erzurum’da gerçekleştirilecek.

Gelişen Kentler Zirvesi 3-4 Ekim'de Erzurum'da yapılacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 8‘incisi, 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Erzurum’da gerçekleştirilecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 3-4 Ekim'de Erzurum'da!

Gayrimenkul sektörü, 3-4 Ekim’de “Gelişen Kentler Zirvesi”nde Erzurum’da bir araya geliyor.

Erzurum'da yurt inşaatı yapımı için ihale yapılacak!

Erzurum Tortum Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca, Erzurum Tortum 100 öğrencilik yurt inşaatı yapım işi, açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 17 Mayısta vakıf başkanlığında yapılacak...

GYODER, konut kredi stokunda 15 milyar lira büyüdü!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Işık Gökkaya, GYODER olarak konut kredi stokunda 2011 yılında, yüzde 25lik, 15 milyar liraya yakın büyüme beklediklerini söyledi

Ortadoğu'nun en büyük hastanesi Erzurum'da olacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum 'da AK Parti Erzurum Milletvekili adayları ile birlikte Müceldil Konağı 'nda düzenlediği toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, iktidarları döneminde bölgede yapılan hizmetleri anlattı

Erzurum AVM'de 23 Nisan ile çocuklar eğlenceye doyacak!

Erzurum Alışveriş Merkezi, Ulusal çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği hem eğitici hem de eğlenceli atölyelerle 23-24 Nisan tarihlerinde miniklere unutulmaz anlar yaşatacak. Erzurum AVM 'ye gelen minikler yüz boyama atölyelerinde eğlenceye doyacaklar

Erzurum AVM 1.yaşını İkbal Gürpınar ile kutladı!

Kapılarını açtığı ilk günden bu yana Erzurum ve Erzurumlular 'ın buluşma noktası olan Erzurum AVM, Kadınlar Kulübü 'nün 1. Yaşını kutladı.  Bu etkinlik kapsamında  İkbal Gürpınar,   17 Nisan 2011, Pazar Erzurumlularla  buluştu...

GYODER erzurum Haberi

GYODER erzurum


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) öncülüğünde Erzurum Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 8'nci Gelişen Kentler Zirvesi 4 Ekim'de yapılmıştı. 

Zirve gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla düzenlendi. Zirveye katılan GYODER Başkanı Yetgin, “Anadolu’daki kentlerimize dikkat çekmek ve yatırım potansiyelini anlatmak istiyoruz” diye açıklama yaptı. 

Sabah gazetesinin ana basın sponsoru olduğu zirvede Erzurum'un yatırım potansiyeli konuşuldu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de zirvede konut, inşaat, turizm ve sanayi alanında yeni yatırımlara hazırlandıklarını dile getirdi. 

Sekmen, bu kapsamda 2 bin konutun teslim edileceğini de aktardı. Ayrıca,  6 milyar liralık sanayi tesisi yatırımı için müracaatın geldiği dile getirildi. 

61 BİN YENİ KONUT 
Zirve için hazırlanan Erzurum Yatırım Alanları Vizyon Raporu'na göre şehirde 2023 yılına kadar 61 bin yeni konuta...