19 / 04 / 2024

GYOO Inspired by Starck

GYOO Inspired by Starck

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

Güneşli Wanda Vista İstanbul 2018'de açılacak!

“G Yoo Inspired By Starck” projesi, tüm iç mimarisi Starck tarafından tasarlanan 432 daireden meydana geliyor. Dairelerin teslimatına haziran ayında başlanacak. Proje kapsamındaki 150 odalı “Wanda Vista İstanbul” oteli ise 2018’de açılacak.

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu'nun çehresini değiştirecek!

10 yıldır Güneşli bölgesinde projeler geliştiren Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerinin satışına devam ediyor.

G yoo Inspired by Starck satış ofisi yeni yerine taşındı!

Sektörün, genç, dinamik ve yenilikçi firmalarından Mar Yapı, Philippe Starck’ın imzasını taşıyan G yoo Inspired by Starck projesinin satış ofisini, yeni yerine taşıdı.

Mar Yapı G YOO inspired by Starck'ta yeni 3D uygulaması!

Mar Yapı son projesi G YOO inspired by Starck'ta sosyal medyada adından söz ettirecek bir uygulamaya başladı. "G YOO'da Yaşam Şimdiden Başladı" ile yedi kişiden oluşan bir arkadaş grubunu projenin 3D dünyasında yaşatmaya başladı.

Mar Yapı G YOO projesi 3D ile tanıtılmaya başlandı!

İmzasını attığı her projede yenilikçi uygulamalarıyla dikkat çeken Mar Yapı, bu kez sosyal medya uygulamalarıyla benzerlerinden ayrılıyor. Mar Yapı, son projesi G YOO inspired by Starck’ta herkesten önce yedi arkadaşı yaşatıyor.

Mar Yapı G-YOO Inspired by Starck'ta metrekaresi 4 bin 500 TL!

Mar Yapı, Güneşli'de 200 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği G-YOO Inspired by Starck projesinde dört ayda dairelerin yüzde 45'ini sattı..

Mar Yapı G-YOO projesinde satışların yüzde 45'i tamamlandı!

Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçirdiği G - YOO Inspired by Starck projesinde dairelerin yüzde 45’ini 4 ayda sattı. Proje, 17 bin 226 metrekare alana sahip..

Mar Yapı çıtayı yükseltiyor!

Mar Yapı, çıtayı yükseltiyor. Ünlü tasarımcı Philippe Starck ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri ve 2017de bitmesi planlanan G yoo Inspired by Starck projesi ile beraber Mar Yapı'nın ciro beklentisi 100 milyon lira.

Hayalinizdeki Yaşam Philippe Starck imzasıyla sizi bekliyor!

''Hayalinizdeki Yaşam Philippe Starck imzasıyla sizi bekliyor'' sloganıyla hayata geçirilen G-Yoo Inspired by Starck projesinin satış süreci devam ediyor. G-Yoo projesi teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek.

G- YOO projesinde metrekare fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor!

17 bin 226 metrekarelik arazi üzerinde yükselecek olan G- YOO inspired by Starck'da 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0,1+1 ve 2+1 tiplerinde konutlar yer alacak.

G-Yoo projesi satışları başladı!

Mar Yapı, "G-YOO Inspired by Starck projesini ünlü tasarımcı Phılıppe Starck'ın da katıldığı lansmanla tanıttı. Projenin yatırım bedeli 200 milyon 11 Dünyaca ünlü tasarımcının imzasını taşıyan proje satışa çıktı.

Ünlü tasarımcı Philippe Starck G-Yoo projesi lansmanı için İstanbul'a geldi!

Dünyanın en ünlü tasarımcılarından Philippe Starck, gayrimenkul markası yoo ile İstanbul'da da konut projeleri tasarlıyor. Starck en son İstanbul'da Mar Yapı tarafından geliştirilen 'Gyoo Inspired by Starck' projesine imza attı

GYOO Inspired by Starck Haberi

GYOO Inspired by Starck

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü, Basın Ekspres Yolu’nu daha da merkezi bir lokasyon haline getiriyor. Yakın bir zaman içinde metronun da ulaşmasıyla Güneşli, değerine değer katacak.


Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi. Özkök, İstanbul’un en önemli iki ulaşım aksı olan E-5 ve TEM otoyolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu’nun böylece daha da önemli bir kavşak haline geleceğini kaydetti. Özkök “Basın Ekspres Yolu, son üç yılda üç kat değerlendi. Atatürk Hava Limanı’na 10 dakika mesafedeki Basın Ekspres Yolu, metronun da ulaşmasıyla değerine değer katacak” dedi.


Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katan lüks rezidans projelerinin mimarı Mar Yapı, Divan Suites...