28 / 03 / 2024

Ha Tu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ha Tu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ha Tu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tugay Ayanoğlu, Hakan Zabun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Büyükçekmece, Doğan Kardeşler Apartmanı'nda kuruldu.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Elmas ve Veli Kunçay ortaklığında kuruldu.

Alinto Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alinto Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Oğuz ve Tuğba Oğuz ortaklığında kuruldu.

Sabena Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sabena Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Yunus Baştuğ tarafından kuruldu.

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Ayz Group Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Group Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Aksoy Şeyhun tarafından kuruldu.

Clk Konaklama Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clk Konaklama Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Tuğrul Çolak tarafından kuruldu.

Gera Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gera Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile’de Haşim Atasoy ve İlknur Atasoy tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Ead İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ead İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  379 bin 600 TL sermaye bedeli ile Ali Murat   Tuzcu, Fırat Burak Tuzcu,  Tuğba Oskay  ve  Eda Tuzcu tarafından kuruldu.

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Grup Ambalaj Elektronik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  10  bin TL sermaye bedeli  ile Tuğba Korkmaz tarafından kuruldu.

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Ha    Zeyad tarafından kuruldu.

Ha Tu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ha Tu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ha Tu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tugay Ayanoğlu, Hakan Zabun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 

Ha Tu Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. 2. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj,pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri...