28 / 03 / 2024

hacet deresi parkı imar

hacet deresi parkı imar

İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde Hacet Deresi Parkı yanında kalan 30 bin 869 metrekarelik alan için hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1 paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

İmara açılan Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkı mecliste!

Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkının imara açılması ile ilgili sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, soru önergesi hazırladı...

Iglo Architects, Ömerli Park Evleri'ni tasarladı!

Iglo Architects tarafından Ömerli’de tasarlanan Ömerli Park Evleri, kullanıcılarını Riva Deresi ile buluşturmayı ve doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Beylikdüzü 80. Yıl Parkı'na semt lokali inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ’nin Gürpınar Atmaca Deresi ıslahı ve yağmur suyu kanalı yapımı sebebiyle 80. Yıl Parkı’nda gerçekleştireceği uygulamaları bölge halkına anlatmak için bir toplantı düzenledi.

Alanya Hacet Köprüsü'nde son aşamaya gelindi!

Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan yeni köprü tamamlandı. Alanya Belediye Başkanı köprüde başlatılan asfalt çalışmasını denetledi...

Alanya Hacet Deresi Köprüsü tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan yeni köprü tamamlandı. Köprü, asfalt çalışmasının ardından kısa sürede araç ve yaya trafiğine açılacak.

Alanya’nın Hacet Mahallesi’ne çocuk parkı!

Alanya’nın 102 mahallesinde yaz kış yatırımlarına devam eden Alanya Belediyesi, Hacet Mahallesi’ne yeni bir çocuk parkı daha kazandırdı.

Alanya Hacet Deresi Köprüsü'nde sona gelindi!

Alanya'da Hacet Deresi üzerinde yapılan köprü inşaatında sona gelindi. 12 buçuk metre genişliği ve 14 buçuk metre uzunluğundaki köprü, tamamlanınca dere kenarında yürüyüş yapan vatandaşlara engel oluşturmayacak şekilde tasarlandı.

Vadistanbul Park'ta yüzde 25 peşinde banka kredili ödemelerle!

Vadistanbul Park'ta projeyi boydan boya kat eden Sadabad Deresi bulunuyor. Projede aradığınız her şeye rahatça ulaşabileceğiniz yaşam alanları sizleri bekliyor.

Serdivan Belediyesi Çark Deresi'nin kenarına park yapacak!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına hız kesmeden devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2 lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor.

Serdivan'da yeni park çalışmaları sürüyor!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına aralıksız devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor

Düzce Küçüksu Parkı Nikah Salonu'nun temeli atıldı!

Düzce Belediyesi tarafından Küçüksu Parkı’nda başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Asar Deresi teras düzenlemesinin de içinde bulunduğu projede bir nikah salonu da yer alıyor.

Küçükçekmece'ye şehir parkı kuruluyor!

Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı Temel Atma Töreni, önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Menekşe Deresi çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Küçükçekmece Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı Temel Atma Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de yer aldı...

hacet deresi parkı imar Haberi

hacet deresi parkı imar


İstanbul Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı Mahallesi, 397 Parsele İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin hazırlanan 1 paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1 paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, bugün askıya çıkarıldı.


İmar planı değişikliği yapılan parsel Hacet Deresi Parkı yanında Bayram Sokak ve Çelik Sokak'a cepheli. 30 bin 869 metrekarelik alanın 3 bin 302 metrekaresi konut alanı, 3 bin 889 metrekaresi yol alanı, 5 bin 23 metrekaresi ticaret alanı, 16 bin 381 metrekaresi park alanı v e 2 bin 274 metrekaresi dini tesis alanı olarak belirlendi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 26 Mart 2015 tarihinde onaylanan imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 14 Mayıs 2015...