29 / 03 / 2024

hacı ali polat

hacı ali polat

Türkiye'nin, 75 bin 797 nüfusuyla en küçük ili Bayburt'ta, yapılaşma için yeni alanların açılmaması nedeniyle kiralık ev bulmakta güçlük çekiliyor. Bayburt Belediye Başkanı, kent merkezinde arsa stokunun yetersiz olduğunu belirtti....

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Gayrimenkulde fahiş fiyatlar mercek altında: Kayıt dışı emlakçılar bakanlığın radarına girdi!

Ticaret Bakanı Bolat, gayrimenkul sektöründe spekülatif fiyat artışları kaynaklı tüketici mağduriyetleri için bakanlığın çalışmalarına devam ettiğini belirtti. TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan ise Kayıt dışı emlakçılara dikkati çekti.

2024 yılında DASK’ın yerine ZAS geliyor!

Başkent Sigorta Acenteleri Derneği (BASİAD) Başkanı Hacı Ali Yücel, zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletilerek adının Zorunlu Afet Sigortası (ZAS) olarak değiştirileceğini, uygulamanın 2024'ün başında devreye alınacağını söyledi.

Zorunlu Afet Sigortası için tarih belli oldu!

Başkent Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Hacı Ali Yücel, zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletileceğini belirterek, uygulamaya alınacağı tarihi açıkladı. 

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Hace Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hace Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Hacı Ali Çelik tarafından kuruldu.

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ardes Araştırma Teknoloji Ve Teknik Destek Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Mantar tarafından kuruldu.

Hacı Ali Saral vefat etti!

Saral İnşaat ortaklarından merhum Hacı Cemal Saral'ın kardeşi Hacı Ali Saral hayatını kaybetti.

Ev fiyatları neden düşmüyor?

Türkiye Emlakçılar Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Taner Yüzgeç, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Doğtaş yurt içinde 180, Kelebek 150 mağaza açacak!

Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu CEO'su Hacı Ali Doğan, ''Yıl sonunda yurt içinde Doğtaş 180, Kelebek ise 150 mağazaya ulaşacağız'' diyor.

Gayrimenkul sektöründeki fiyat artışı emlakçı ve alıcıyı mağdur ediyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada "Mal sahipleri ve müteahhitler sürekli fiyat artırımına gidiyorlar. Anlaşma yapılan fiyat üzerinden pazarlık bozuluyor. Bu durum hem emlakçıyı hem de alıcıyı mağdur ediyor." diye konuştu.

hacı ali polat Haberi

hacı ali polat

Şehirde coğrafi yapı nedeniyle yapılaşmanın Çoruh Vadisi kıyısına göre şekillendiğini ifade eden Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, "Önceki dönemlerde yapılan tek katlı ve dağınık yapılaşmanın yeni alanların açılmasında olumsuz etkisi var. Şu an itibarıyla Bayburt dışına göç etmiş ve 'baba evi' diye tabir ettiğimiz eski yapılar veraset veya ağabey, kardeş sorunu nedeniyle yeniden yapılamadığından virane şekilde bekliyor. Sahiplerine ulaşarak izin alabildiğimiz bu virane binaları yıkarak görsel kirliliği bir nebze de olsa ortadan kaldırıyoruz" dedi.


Kiralık ev fiyatlarının büyük şehirlerle paralel seyrettiğini dile getiren Polat, "Üniversitedeki öğrenci sayısının artması, arz ve talep dengesizliği nedeniyle mevcut evler talebi karşılamıyor. Bu dengesizlikde tabii ev fiyatları yüksek seyrediyor. Aslında büyük şehirlerle kıyasladığımız zaman bile dikkat çekici yükseliş söz konusu" diye konuştu.


Polat, sorunun çözülebilmesi...