19 / 04 / 2024

Hacı Methiye Çetinsaya

Hacı Methiye Çetinsaya

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın annesi Hacı Methiye Çetinsaya vefat etti.

Artaş İnşaat'ın acı günü: Hacı Methiye Çetinsaya vefat etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın annesi Hacı Methiye Çetinsaya vefat etti.

Hacı Ömer Çetinsaya'nın cenazesi bugün kalkacak!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın babası Hacı Ömer Çetinsaya 5 Nisan 2015 tarihinde vefat etti. Çetinsaya'nın cenazesi 7 Nisan 2015 Salı günü (bugün) kalkacak..

Artaş İnşaat'ın acı günü: Hacı Ömer Çetinsaya vefat etti!

Artaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın babası Hacı Ömer Çetinsaya vefat etti. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip kılınacak.

Vildan Atasever-İsmail Hacıoğlu çifti Datça'dan ev tuttu!

2010 yılında nikah masasına oturan İsmail Hacıoğlu-Vildan Atasever çifti, yüreklerinin sesini dinleyip kendilerine stres ve trafikten uzak bir hayat kurdu. İkili, rol aldıkları dizi biter bitmez Datça'ya yerleşti.

Vildan Atasever İsmail Hacıoğlu çifti Datça'da taş eve taşındı!

2010 yılında nikah masasına oturan İsmail Hacıoğlu-Vildan Atasever çifti, yüreklerinin sesini dinleyip kendilerine stres ve trafikten uzak bir hayat kurdu. İkili, rol aldıkları dizi biter bitmez Datça'ya yerleşti...

Ankara Ayaş Hacırecep Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Ayaş Hacırecep Mahallesi’nde bulunan 134 ada, 38 parselin bir bölümü (134 ada 39 parsel) için hazırlanan uygulama ve nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Real Türkiye’yi Hacı Duran Beğendik satın aldı!

Alman perakende şirketi Metro Group, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı. Metro Group tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre şirket, Real'in Türkiye operasyonunu satmak üzere Hacı Duran Beğendik ile anlaşma imzaladı.

Hacı Duran Beğendik kimdir?

Beğendik A.Ş. Genel Müdürü Hacı Duran Beğendik kimdir? Hacı Duran Beğendik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Duran Beğendik, bugün hangi sektörde çalışmalarına devam ediyor?

Metro, Real perakende zincirini Hacı Duran Beğendik'e sattı!

Alman perakende şirketi Metro, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıkladı. Şirket satış bedeli hakkında bilgi vermedi.Anlaşmanın düzenleyici kurumlardan gerekli izinlerin alınmasının ardından yaz sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Doğan Ekici: Hacılar'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici. Yukarı mahallede tehlike arz eden metruk yerlerin yıkımına başlandığını, yerlerine ise önümüzdeki dönemlerde depreme dayanıklı konutlar inşa etmek istediklerini belirtti...

Hacılar'da tehlike arz eden binalar yıkılmaya başladı!

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici yukarı mahallede tehlike arz eden metruk yerlerin yıkımına başlandığını, yerlerine ise önümüzdeki dönemlerde depreme dayanıklı konutlar inşa etmek istediklerini belirtti.

Suat Hacısalihoğlu: Türkiye perakende sektörü 310 milyar dolarlık potansiyele sahip!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "e-ticaret alanında yan sektörleri de geliştirmekle beraber yeni girişimciler ve yeni iş kollarının şehrimizde açılmasını arzu ediyoruz" dedi.

TOKİ Yalova Merkez Hacımehmetli başvuruları! Son gün 30 Haziran!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yalova Merkez Hacımehmetli Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile 23 -30 Haziran 2014 tarihleri arasında Açık Satışa sunuluyor...

Hacı Methiye Çetinsaya Haberi

Hacı Methiye Çetinsaya

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın annesi hayırsever Hacı Methiye Çetinsaya vefat etti. 


Merhume Hacı Methiye Çetinsaya'nın cenazesi dün Ataköy 5. Kısım Camii'nden kaldırıldı.


Emlakkulisi.com ailesi olarak merhumenin yakınlarına sabır ve başsağlığı...